Rabattkoder till eDarling

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på edarling.se

eDarling
Denna datingsida vänder sig till singlar som söker ett seriöst och långvarigt förhållande. Det finns många datingsidor på nätet men eDarling sticker ut då de eftersträvar att matcha par så bra som möjligt. Med detta menas att sidan försöker att hitta partners som passar just dig och dina önskemål. Man vill vara marknadsledande och tar därför dating och matchning på största allvar. För att uppnå detta kontrolleras alla profiler som skapas på sidan manuellt. Detta för att de som använder sidan ska känna sig trygga att urvalen sker så bra som möjligt men även för att kunna skapa viss anonymitet. Genom att endast ett fåtal singlar väljs ut för att kunna se en viss profil behöver inte profiler exponeras till vem som helst. Bilder och texter sprids därmed inte på samma vis som många andra datingsidor. Söker man efter kärlek kan man därmed använda en eDarling rabattkod för att registrera sig på en seriös datingsida. Sidan har funnits sedan 2010 och är en av de populäraste datingsidorna i Sverige. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till eDarling just nu. Tipsa oss om en eDarling rabattkod här.

Butiker liknande eDarling

Populära butiker i samma kategori som eDarling. Se alla butiker inom kategorin nätdejt.

Info om eDarling rabatter

eDarling Screenshot Screenshot från edarling.se
Nätsidan är relativt enkel att använda. Man behöver registrera en mejladress för att få tillgång till sidan där man skapar sin profil. Detta är kostnadsfritt och kallas på sidan för ett baskonto. Man får här göra ett typ av personlighetstest och beskriva vad man letar efter hos en partner. Det erbjuds även gratis matchning men endast en gång. För att få tillgång till sidans alla funktioner och löpande matchningar behöver man uppgradera till ett premiumkonto. När man gör detta kan man använda en eDarling rabattkod för att få ett rabatterat pris.

Själva registreringen och skapandet av en profil är tämligen enkelt på eDarling. Allt beskrivs väl och man kan få mycket hjälp av en professionell kundtjänst om man skulle ha frågor kring något på sidan. Vid betalning av premiumtjänsten skriver man enkelt in sin rabattkod till eDarling och kan se sitt nya pris. Man kan se premiumtjänsten som en typ av prenumeration där man själv väljer hur länge man vill vara med.