Rabattkoder till HIFI Klubben

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på hifiklubben.se

HIFI Klubben
Hos HiFi Klubben går det att hitta allt för ljud, bild och all annan utrustning för att film- och musikupplevelsen ska bli den allra bästa. Butiken har ett stort urval av olika varumärken som är förknippade med hög kvalitet, som till exempel Sony, Steinway Lyngdorf och EPSON, bara för att nämna några. Som kund kan du antingen välja att besöka någon av de butikerna som ligger i vårt avlånga land eller helt enkelt surfa in på butikens hemsida på nätet. Oavsett vad du väljer kan du räkna med att du hittar varor för ett lägre pris jämfört med andra butiker inom ljud- och bildbranschen. Läs mer »
Fri frakt över 1000 kr hos Hifi Klubben
Hos Hifiklubben får du fri frakt på din beställning när du handlar för minst 1000 kr
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till HIFI Klubben

17

personer har besökt vår sida för HIFI Klubben denna vecka

1

person har sparat pengar hos HIFI Klubben denna vecka

Butiker liknande HIFI Klubben

Populära butiker i samma kategori som HIFI Klubben. Se alla butiker inom kategorin hemelektronik.

Info om HIFI Klubben rabatter

HIFI Klubben Screenshot Screenshot från hifiklubben.se
HiFi Klubben har kompetenta medarbetare som ser till att guida och ger goda råd för att se till att varje kunds behov blir tillfredsställt på bästa möjliga sätt. Medarbetarna har lång erfarenhet och har kunskaperna som krävs för att hjälpa varje kund. I butikerna går det att lyssna och se produkterna för att själv avgöra som passar dig bäst. Butikerna har lokala erbjudande då utställningsmodeller, restlager och utgående produkter säljs ut som gör ditt kö billigare. Har du dessutom en Hifi Klubben rabattkod så kan du verkligen göra fina klipp till en billig peng.

HiFi Klubben har funnit sedan år 1980 och försett många hem med det bästa ljud och bild som kan tänkas. De har från börjat haft siktet inställt på att bli Europas största specialkedja för HiFi. Numera finns det 99 butiker med över 700 medarbetare som gör allt för de 914 746 medlemmarna i deras kundklubb ska ha tillgång till produkter som är de allra bästa. Du kan hitta landbaserade butiker i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna, samt fyra nationella onlinebutiker. Detta innebär att HiFi Klubben numera är i särklass den största specialkedja för HiFi med hög kvalitet.

Företaget vet som specialister att varje individ har personlig smak och behov. Därför är HiFi Klubbens sortiment av produkter handplockat av inköpare och experter. Vilket gör att hela spektrat täcks från klassiskt till rock, från exklusiva designerlösningar till stora högtalare för golv och från budgetvaror till High End-anläggningar som inte kompromissar. För de entusiastiska medarbetarna är det en stor ära att hitta den rätta lösningen just för dig och behöver inte nödvändigtvis vara dyraste. Finns det en Hifiklubben rabattkod får du ett ännu bättre pris om du använder den.

Gå med i HiFi Klubbens kundklubb

Det finns många anledningar varför du som kund hos HiFi Klubben ska bli medlem i deras kundklubb. Naturligtvis är medlemskapet gratis och det enda du förbinder dig att göra är att ta emot butikens nyhetsbrev. I breven kan du få reda på vilka erbjudanden som medlemmarna har, delta i tävlingar med fina priser och läsa informativa artiklar. Dessutom kommer du få inbjudningar till olika trevliga event just hos den lokala HiFi Klubben-butiken.

Några ytterligare fördelar att vara medlem i kundklubben är att du får en utökad garanti på de varor som du köper i någon av butikerna. Du få ett helt år extra i garanti utöver den tvååriga garanti som andra kunder får. Skulle det vara så om du har handlat hos HiFi Klubben och de inom en månad efter ditt köp sänker priset på varan för gott. Kan du som medlem få ett tillgodokvitto på skillnaden mellan det pris du gav och det nya priset. Det tillgodokvittot kan du använda vid ett senare tillfälle.

Annars kan du alltid nyttja en rabattkod till Hifiklubben, om du har en sådan, när det är dags att köpa hem elektronik för att höja kvaliteten på din film- och musikupplevelse där hemma. På vissa produkter finns dessutom medlemspriser som är fasta jämfört med andra butiker inom ljud- och bildbranschen.

Kontakta HIFI Klubben

AdressHiFi Klubben Sverige AB
Skånegatan 25
412 53 Göteborg
Telefon0771-80 00 90
E-post[email protected]