Rabattkoder till Granit

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på granit.com

Granit
Granit är affären för dig som söker efter funktionella förvaringslösningar och vackra inredningsdetaljer till hemmet. Passa på att shoppa i deras nätbutik, där du kan göra fynd genom att använda en Granit rabattkod. Granit började med att Anett Jorméus och Susanne Liljenberg ville erbjuda praktiska produkter till hemmets alla rum och till kontoret. 1997 öppnades den första Granitbutiken i Stockholm, vilket blev en stor succé. Numera finns butiker på många orter i Sverige och dessutom i Norge och Finland, förutom nätbutiken. Läs mer »
Upp till 70% rabatt på Granit.se
I outletavdelningen hos Granit hittar du varor med upp till 70% rabatt
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Granit

85

personer har besökt vår sida för Granit idag

4

personer har sparat pengar hos Granit denna vecka

Butiker liknande Granit

Populära butiker i samma kategori som Granit. Se alla butiker inom kategorin hem.

Info om Granit rabatter

Granit Screenshot Screenshot från granit.com
Granits ledord är praktisk funktion, enkel form och bra pris och kvalitet. Det man satsar mest på är förvaringsartiklar, men också produkter för kontoret, köket, badrummet och trädgården. Basfärgerna är tidlösa, som svart, grått, vitt och natur, vilket gör det lätt att kombinera med andra färger. Utbudet hos Granit påminner i mångt och mycket om en annan butik, Lagerhaus. Som av en händelse råkar vi även ha en sida för Lagerhaus rabattkoder, så ta även en titt där om du är ute efter glas, förvaring eller något annat fint till hemmet.

Titta igenom Granits stora utbud och välj och vraka bland allt fint till hemmet, och med en rabattkod till Granit får du råd med mer. När det gäller förvaring hittar du lådor, korgar, byråar och vagnar. Du kan också piffa upp hemmet med textilier, ljus, lyktor, vaser och fat. Till köket kan du köpa glas, porslin, redskap, bestick, burkar och matlådor och till trädgården krukor och hinkar. I sortimentet finns också sådant som kalendrar, fotoalbum, hudvårdsprodukter, väskor, kaffe, the och godis. Med någon av alla våra rabattkoder på heminredning finns det alltid bra deals att göra när du vill göra om eller piffa till det lite extra i hemmet. Beställ med rabatt hos Granit redan idag för att förnya hemmet till ett riktigt bra pris!

Kontakta Granit

AdressGranit Funktion & Förvaring AB
Hornsgatan 1
118 46 Stockholm
Telefon010-410 44 80
E-post[email protected]