Rabattkoder till BookBeat

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på bookbeat.com

BookBeat
Härliga läsupplevelser med BookBeat! Läsning är en givande sysselsättning där man kan leva sig in i andra platser och tider. Med dagens teknik är man heller inte bunden till en pappersbok, numera kan du både läsa och lyssna på böcker på mobilen eller surfplattan. Detta har BookBeat tagit fasta på och man satsar på att ge läsarna de bästa tjänsterna för digitala böcker. Du kan prenumerera på e- och ljudböcker och med BookBeat rabattkod får du ett mycket förmånligt pris. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till BookBeat just nu. Tipsa oss om en BookBeat rabattkod här.

Butiker liknande BookBeat

Populära butiker i samma kategori som BookBeat. Se alla butiker inom kategorin ljudböcker.

Info om BookBeat rabatter

BookBeat Screenshot Screenshot från bookbeat.com
BookBeat lyder under Bonnier Books, ett av Europas ledande förlagshus, som har ett brinnande engagemang för att sprida bra berättelser. Med den digitala tekniken kan nu böckerna göras tillgängliga för ännu fler. Mottot är ”Hitta tillfällen för bra böcker”.

Det hela är mycket enkelt. BookBeat erbjuder en prenumerationstjänst för e- och ljudböcker, helt utan bindningstid. Först skapar du ett konto på BookBeats webbplats, sedan laddar du ner BookBeats app som finns både på App Store och Google Play, därefter är det bara att börja läsa e-böckerna eller lyssna på ljudböckerna i din mobil eller på din surfplatta. Vill du lyssna på en ljudbok klickar du på ett bokomslag med hörlurssymbol, och vill du läsa en e-bok klickar du på ett bokomslag med en glasögonsymbol. Du kan enkelt justera textstorlek, typsnitt och bakgrundsfärg så att läsvyn passar just dig.

Passa på att utnyttja BookBeat rabattkod och välj mellan tusentals böcker! På BookBeat finns böcker för alla, romaner, klassiker, faktaböcker, deckare, biografier, barn- och ungdomsböcker, fantasy och mycket mer och av många olika författare. Det finns många fördelar med att läsa eller lyssna på en bok på mobilen. Du kan göra det när du är på språng, du har alla böcker samlade på ett ställe, du behöver inga utrymmeskrävande bokhyllor, du kan läsa i mörker utan extra belysning, du stör inte andra och det är smidigt att ha med läsning under resan. Leta upp en rabattkod till BookBeat på den här sidan, det finns massor med bra böcker som väntar på dig!