Rabattkoder till Fello

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på fello.se

Fello
Fello är ett alternativ till de stora mobiljättarna. Företaget erbjuder mobilabonnemang till en fast månadskostnad. Fello har inga dolda avgifter eller bindningstider. De strävar efter att erbjuda en kundnära och enkel tjänst som gör det lätt att få ett bra abonnemang till ett lågt pris. Med en Fello rabattkod blir kostnaden för din mobiltelefoni ännu lägre. Läs mer »
50% rabatt på fastprisabonnemang
Halva priset på dina två första månader hos Fello. Ingen bindningstid!
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Fello

3

personer har besökt vår sida för Fello idag

0

personer har sparat pengar hos Fello idag

Butiker liknande Fello

Populära butiker i samma kategori som Fello. Se alla butiker inom kategorin telefoni.

Info om Fello rabatter

Fello Screenshot Screenshot från fello.se
Att välja rätt abonnemang är svårt när de stora bolagen lanserar många erbjudanden om billiga abonnemang. Oftast med bindningstid, anslutningsavgift och öppningsavgift. Fello har ett abonnemang. Det som går att välja är surfmängden. Att använda sig av en Fello rabattkod är ett bra sätt att få ett lättöverskådligt abonnemang till ett riktigt bra pris. Det ingår fria SMS, MMS och samtal till alla operatörer till en månadsavgift. Studenter och pensionärer får dubbelt så mycket surf för samma pengar. Till studenter räknas även barn i skolåldern.

Fello är medvetna om att kundernas villkor kan förändras. Därför är surfmängden inte fast, utan kunden kan ändra den från månad till månad. Blir abonnemanget billigare får alla kunder det billigare. Ingen bindningstid gör det lätt att avsäga sig abonnemanget. Det går att pausa abonnemanget upp till ett år utan extra kostnad.

Med en av våra rabattkoder till Fello kan du för en låg kostnad testa på en liten mobilaktör. Täckningen är densamma som för Telias kunder. Fello använder Telias 2G, 3G och 4G nät. Nätet har god täckning både för samtal och surf. Vid byte till Fello går det utmärkt att behålla det gamla numret. Det som krävs är att sim-kortet byts ut till det nya det datum Felloabonnemanget börjar att gälla. Det nya Sim-kortet skickas med posten i god tid före abonnemanget blir aktivt.

Fellos kundtjänst går att nå på telefon och mejl. På deras hemsida finns svar på vanliga frågor och inställningar för surf och MMS. Att välja Fello är ett bra sätt att få ett friare abonnemang utan dolda avgifter.