Rabattkoder till Lensstore

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på lensstore.se

Lensstore
Hos Lensstore hittar du ett brett sortiment av billiga kontaktlinser med upp till 70 % lägre priser än hos din optiker. De erbjuder dig billiga linser i kombination med hög service och omtanke. Med en Lensstore rabattkod som du hittar längre ner på denna sida kan du dessutom få ytterligare rabatt eller fri frakt på din beställning. Lensstores kontaktlinser är alltid kvalitetskontrollerade original-linser direkt från de stora tillverkarna av linser och det är exakt samma linser som din optiker säljer. Läs mer »
Lensstore erbjudande
Glasögon upp till 60% billigare än i butik hos Lensstore! Nordens bredaste sortiment av glasögon.
Obekräftat slutdatum
Handla fraktfritt från lensstore.se
Fri frakt vid köp över 700 kr hos Lensstore
Obekräftat slutdatum
50 kr nykundsrabatt hos Lensstore
50 kr rabatt på första köpet för alla nya kunder
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Lensstore
Fri frakt vid köp av fyra eller fler linsboxar från Lensstore
Obekräftat slutdatum
4

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Lensstore

2

personer har besökt vår sida för Lensstore idag

0

personer har sparat pengar hos Lensstore idag

Butiker liknande Lensstore

Populära butiker i samma kategori som Lensstore. Se alla butiker inom kategorin linser.

Info om Lensstore rabatter

Lensstore Screenshot Screenshot från lensstore.se
Lensstore är en av Nordens största butiker på nätet, och finns förutom i Sverige, Finland och Norge, även i Holland och på Irland. Företaget har som mål att försöka etablera sig i ännu fler europeiska länder. Lensstore är specialiserat på kontaktlinser och säljer samma sortiment som finns hos din optiker. Lensstore säljer endagslinser, månadslinser, dygnet-runt linser, toriska kontaktlinser och färgade linser. När du handlar linser hos Lensstore kan du räkna med snabba leveranser, hela 85 % av alla beställningar skickas inom 24 timmar.

Det här gör företaget till ett av de vassaste inom sin bransch, och de kan erbjuda över 80 välkända varumärken. Varför inte använda en rabattkod till Lensstore för att fynda linser från märken som Johnson & Johnson, Alcon eller CooperVision? Dessa är bara några av alla de kända linsmärken som finns att hitta i Lensstores sortiment. Det är exakt samma märken som finns hos alla etablerade, traditionella optiker. Utöver linser har Lensstore även vanliga glasögon, solglasögon och sportglasögon från en rad stora varumärken. I glasögonsortimentet finns stora namn som Ray-Ban, Oakley, Tom Ford och Tommy Hilfiger. Den som vill ha en sportigare touch kan med fördel välja bland sportglasögon från sportjättarna Adidas, Puma och Nike. Som första svenska linsbutik på nätet har Lensstore även ett alldeles eget fysiskt toppmodernt undersökningsrum i centrala Stockholm, som ger dig möjlighet att göra en linsundersökning, synundersökning eller nytillpassning av linser på plats.

Genom ett nära samarbete med flera välkända tillverkare kan Lensstore erbjuda dig mycket konkurrenskraftiga priser, och man har ett högeffektivt prisbevakningssystem som dagligen ser över tillverkarnas priser och den egna lagerstatusen. Lensstore erbjuder fri frakt på alla ordrar över 700 kronor, 90 dagars öppet köp, samt snabb och smidig leverans. Lensstore erbjuder även dig som kund möjligheten att kunna låna hem upp till fyra par glasögon som du sedan kan prova i bekvämligheten av ditt eget hem. Allt detta är för att göra kunden så nöjd som möjligt. Nu kan du även pressa priserna ytterligare med hjälp av en Lensstore rabattkod. Använd den vid nästa köp och spara ännu mer pengar!