Rabattkoder till Lentiamo

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på lentiamo.se

Lentiamo
Lentiamo är en sajt för dig som vill ta hand om dina ögon på ett bra sätt - utan att behöva betala tusentals kronor för det. Med Lentiamos tjänst blir det enklare att beställa ögonprodukter på nätet och se till att dina ögon får vården de behöver. Med alltifrån vanliga vardagslinser till linser för speciella tillfällen liksom tillbehör som linsvätska har Lentiamo allt du behöver som linsbärare. Tack vare att alla produkter finns samlat på samma ställe räcker det med en beställning för att du ska få produkterna du behöver hem i brevlådan. Dessutom kan en Lentiamo rabattkod se till att du slipper betala för mycket för det. Läs mer »
Handla fraktfritt från Lentiamo.se
Fri frakt vid köp över 700 kr hos Lentiamo
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Lentiamo

1

person har besökt vår sida för Lentiamo idag

0

personer har sparat pengar hos Lentiamo idag

Butiker liknande Lentiamo

Populära butiker i samma kategori som Lentiamo. Se alla butiker inom kategorin linser.

Info om Lentiamo rabatter

Lentiamo Screenshot Screenshot från lentiamo.se
Tanken med Lentiamo är att du ska kunna köpa linser av lika hög kvalitet som hos de stora optikerkedjorna - till ett lägre pris. Tack vare Lentiamos kostnadseffektiva verksamhet kan de skicka ut linser direkt till dig och ta ett lägre pris för det. Som kund har du möjlighet att lägga en beställning på linser som passar dig och kan därefter enkelt vänta på att de dimper ned i brevlådan. På Lentiamos hemsida är det enkelt att se vilka typer av linser som erbjuds. Här finns alltifrån endagslinser till måndagslinser och dygnet runt-linser för att du alltid ska hitta det du söker hos Lentiamo. Med en Lentiamo rabattkod slipper du dessutom ruinera dig på köpet.

På Lentiamo finns möjligheten att betala med flera olika betalningsalternativ, däribland kreditkort, nätplånbok och faktura. Dessutom har Lentiamo ett fast pris på frakt för att du aldrig ska behöva oroa dig för dolda kostnader. Det kostar 39 kronor att få dina varor hemskickade - men om du lägger en beställning på över 700 kronor bjuder företaget på frakten. I kombination med en rabattkod till Lentiamo innebär det att du kan få dina produkter till ett billigt pris. Det gäller oavsett om du behöver en stor beställning på nya linser eller om du bara behöver fylla på med linsvätska.