Rabattkoder till Lindex

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på lindex.se

Lindex
Lindex är företaget som gått från att vara en lokal underklädesaffär i Alingsås till att befästa sin position som en av Europas ledande kedjor för mode. Företagets vision går ut på att skapa prisvärda och inspirerande plagg. Idag har man runt 480 butiker och är närvarande på strax under 20 marknader. Med en Lindex rabattkod handlar du dam- och barnmode. I sortimentet hittar du även ett stort utbud av underkläder för kvinnor. Företaget arbetar mycket med miljöfrågor, idag kommer mer än hälften av sortimentet från hållbara källor. Man siktar på att den siffran ska stiga till 80% inom några år. Lindex influeras av sitt skandinaviska arv. Det är en kedja för dig som söker feminint och fräscht mode som följer med i de senaste trenderna. I sortimentet finns allt från toppar, byxor, klänningar och underkläder till ytterplagg och accessoarer. Utöver kläder så satsar man även till viss del på att sälja smycken och skönhetsprodukter. Man släpper ständigt nya kollektioner som passar årets säsonger och högtider. Ett tips för den som vill handla med en rabattkod till Lindex och gillar en viss stil eller typ av mode, är att utforska utbudet under fliken som kallas kollektioner. Här samsas klassiska favoriter med nya spännande linjer. Läs mer »
Fri frakt från Lindex.se
Fri standardfrakt för Lindex medlemmar vid köp för minst 299 kr och fri hemleverans för medlemmar vid köp över 499 kr
Obekräftat slutdatum
Upp till 70% rabatt på Lindex.se
Här hittar du alla just nu aktuella reavaror hos Lindex. Spara upp till 70%!
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Lindex

18

personer har besökt vår sida för Lindex denna vecka

3

personer har sparat pengar hos Lindex denna vecka

Butiker liknande Lindex

Populära butiker i samma kategori som Lindex. Se alla butiker inom kategorin kläder.

Info om Lindex rabatter

Lindex Screenshot Screenshot från lindex.se
Från underklädesbutik till ett ledande modehus. Hur startade historien om Lindex? 1954 öppnade Ingemar Boman och Bengt Rosell en underklädesbutik i Alingsås, denna butik fick namnet Fynd. Under 50-talet förvärvade man ett bolag i Göteborg som hette just Lindex och bestämde sig för att byta till detta namn. Företaget växte och under de efterföljande årtiondena påbörjades en utlandsexpansion. 2007 var ett händelserikt år i Lindex historia då lanserades nämligen Lindex online-shop och svenska kunder fick möjlighet att handla företagets produkter via webben. Idag är företagets online-shop försedd med kvalitetsstämpeln Trygg E-handel. För dig som vill handla i butiken innebär detta att företaget bundit sig att informera om sådant som maximal leveranstid samt vad som gäller vid ångerrätt.

Vilka leverans- och returvillkor gäller hos Lindex? Lindex skickar de varor som du handlar online med posten. Om paketet är litet nog att skickas som varubrev sänds det direkt till din brevlåda, i annat fall levereras det till något av Postens paketombud. När du använder din Lindex rabattkod online så kan du även välja att hämta ut varan i valfri Lindex-butik. Alla leveranser sker inom 2-4 arbetsdagar. Det går även att välja ett snabbare leveransalternativ. En order som läggs innan klockan 12 på vardagar kan levereras vardagen efter den lagda beställningen. Detta snabbare alternativ kostar 39 kronor extra utöver den ordinarie fraktkostnaden. För att returnera en vara kan du antingen lämna tillbaka den direkt i en fysisk butik eller skicka tillbaka den med en returadressetikett. När kunder väljer att returnera varor i butik så sker återbetalningen direkt. Vid retur i butik är det även möjligt att välja att byta varan mot en likadan i annan storlek eller färg. Återbetalningstiden för varor som skickats med post är 14 dagar.

Kontakta Lindex

AdressAB Lindex
Box 233
401 23 Göteborg
Telefon010-452 62 00