Rabattkoder till Tele2

Till butiken

Missa inga rabattkoder till Tele2, gå med i vårt nyhetsbrev!

Butiker liknande Tele2

Populära butiker i samma kategori som Tele2. Se alla butiker inom kategorin telefoni.

Tele2 Spartips från Rabattbloggen

Läs alla våra inlägg om att spara pengar i rabattbloggen.
Planera ditt festivalbesök och kom undan billigare
Musik! Möten! Folkfest!
Att åka på festival är verkligen en upplevelse som går utanpå mycket annat. För några dagar är du på besök i en alternativ värld med tusentals likar och nya musikupplevelser hela tiden. Just nu är det extra aktuellt då ett flertal festivaler nu har påbörjat eller helt och hållet släppt sina artister för 2017 års upplagor. Roskilde har släppt sina artister och Way Out West släpper nya artister löpande fram till festivalstarten.

Förutom din festivalbiljett och resan dit finns det några andra goda investeringar som verkligen är värda att göra. Det kan vara skillnaden mellan ett underbart evenemang och en ganska jobbig campinghelg.

Att packa med
Du behöver någonstans att sova, ett bra tält är en investering du aldrig kommer att ångra. Särskilt inte om det kommer ett kallt nattregn sådär som det ofta gör på sommaren. Outnorth har flera bra varianter. Du behöver också gummistövlar eller andra vattentäta skor för om det blir lerigt så kommer du förstöra dina andra skor och ändå bli våt om fötterna, kolla upp ett prisvärt par från Deichmann eller Stylepit.

Våtservetter är en galet praktisk lösning när det är långt mellan duscharna och ont om rinnande vatten. Finns på alla apoteks webbshoppar som Apoteket Hjärtat eller Apomera. Har du glasögon eller linser kan det vara värt att investera i endagslinser från Lenson eller Specsavers eftersom festivallivet inte är det mest hygieniska.

Att tänka över
Behöver du verkligen ha dina ballaste mest opraktiska kläder eller är det kanske skönare med bekväma funktionsplagg? Det finns alltid roliga återförsäljare på festivaler och du kan handla ett fint minne. Försök minimera din packning utan att välja bort komfort. Du kommer behöva varma plagg till kvällarna och bra sovattiraljer så kolla upp prisvärda alternativ om du inte redan har en bra sovsäck och regnkläder. En mössa är inte dumt heller, både för att hålla värmen och dölja festivalhåret. Du kan klara dig på mobilens ficklampa men du kanske ska investera i en powerbank från din Tele2 eller Telenor.

Det är också bra att ha med värktabletter, plåster, öronproppar, solskydd men tar du bara med tillräckligt med kontanter så går det mesta att lösa på plats.
Publicerad av Rabatterat.se den 17 april 2017

Handla med rabatt på tele2.se

Tele2Tele2 grundades av Jan Stenbeck och är idag Sveriges näst största operatör vad gäller telefoni och mobila bredbandsnät. Man satsar både på privata kunder och företag. En stor del i att tele2 numera är såpass stora är deras satsning på mobila nät. Tele2 har 2G, 3G och 4G som tillsammans täcker 99% av Sverige. Bolaget ingår i Tele2 AB som har över 14 miljoner kunder i nio olika länder varav 4,5 miljoner kunder på den svenska marknaden. Direkt på hemsidan Tele2.se kan man se deras utbud. Man erbjuder bland annat olika abonnemang, bredband, mobiltelefoner, surfplattor samt en hel del olika spännande tillbehör. Då detta är tjänster och produkter som de allra flesta numera använder finns det därmed flera saker att använda sitt Tele2 rabattkod till.
Tele2 Screenshot Screenshot från tele2.se

Info om Tele2 rabatter

På Tele2.se kan man enkelt se vilka olika erbjudanden som finns för privatpersoner eller företag. Det vanligaste är olika paketerbjudanden. Med detta menas att man till exempel köper ett abonnemang och en telefon. Det finns även Wifi för bilen och andra typer av erbjudanden. Om man redan har ett abonnemang hos Tele2 så kan man använda en Tele2 rabattkod för att byta till ett annat abonnemang. Man kan se direkt på hemsidan vilka olika varianter som Tele2 erbjuder och vad de kommer att kosta totalt i månaden. Vill man ha en ny mobiltelefon eller surfplatta kan man se olika abonnemang för detta och kostnader per månad. Det finns även en flik för olika aktuella erbjudanden från Tele2. Dessa kan rikta sig till befintliga eller nya kunder. Oavsett vad du behöver för att kommunicera med omvärlden så kan Tele2 erbjuda dig en lösning. Med en av våra Tele2 rabattkoder har du möjlighet att dessutom få ett bra erbjudande på Tele2 tjänster och produkter.

Man kan handla produkterna eller tjänsterna direkt på Tele2.se. Man lägger då varorna i kundkorgen och väljer eventuellt vilka tillägg man vill ha. Här får man även se vilka betalningsalternativ som erbjuds på den specifika varan. När man har gjort sina val går man till kassan. Det är här man skriver in sin rabattkod hos Tele2 tillsammans med personuppgifter, leveransadress, mejladress och mobilnummer. Man får en bekräftelse skickad elektroniskt för att säkerställa att alla uppgifter man lämnat är korrekta. Eventuella problem med sidan eller generella frågor kan man kontakta sidans kundtjänst via chat, mejl eller telefon.