Rabattkoder till Rum21

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på rum21.se

Rum21
Hos Rum21 hittar du ett brett utbud av noga utvalda möbler och inredningsdetaljer av såväl klassisk- som ny design från ett stort antal välkända varumärken och formgivare. Glöm inte att använda din Rum21 rabattkod vid beställning, den kan till exempel ge dig rabatt på utvalda kategorier eller varumärken. Rum21 samarbetar med många av Europas ledande och eftertraktade tillverkare av möbler, belysning och heminredning och sortimentet växer kontinuerligt. Läs mer »
Spara upp till 50% på Rum21.se
Alla aktuella kampanjpriser hos Rum21. Upp till 50% rabatt på modern design.
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Rum21

162

personer har besökt vår sida för Rum21 denna vecka

7

personer har sparat pengar hos Rum21 denna vecka

Butiker liknande Rum21

Populära butiker i samma kategori som Rum21. Se alla butiker inom kategorin heminredning.

Info om Rum21 rabatter

Rum21 Screenshot Screenshot från rum21.se
Vill du förnya hemmet? Då ska du besöka nätbutiken Rum21 som säljer möbler och heminredningsdetaljer av hög kvalitet och med exklusiv känsla. Det finns produkter i både klassisk stil och i ny design, så här finns något för alla. Rum21 är en av Sveriges största återförsäljare av möbler och heminredning på nätet med 10 000 produkter från 200 varumärken. Här kan man fynda till hemmet och dessutom utnyttja Rum21 rabattkod och få mer för pengarna.

En titt i sortimentet visar att det finns mycket att välja på och Rum21 erbjuder något för alla slags hem och smaker. Det finns möbler och inredningsprodukter för både vardagsrum, kök, sovrum, kontor, badrum, barnrum, hall och uterum. Bland möblerna hittar man bord, stolar, soffor och matgrupper och bland textilierna sängkläder, handdukar och kuddar. Det finns även en avdelning med vackra mattor. Belysningen är också viktig för hemmet och Rum21 erbjuder lampor av olika slag, och även fina tavlor och posters som kan piffa upp ditt hem. Dessutom finns det ett stort utbud sådant man behöver till köket såsom stekpannor, grytor, hushållsapparater, knivar, skärbrädor och andra köksredskap och till serveringen finns skålar, glas, tallrikar och bestick. Fler produkter inom köksredskap köper du till bra priser med hjälp av någon av våra KitchenTime rabattkoder. Varumärkena på Rum21 är också en garanti för hög klass, vad sägs till exempel om Marimekko, Orrefors, Dux, Bruno Mathsson och String? Företaget har sitt huvudkontor i Göteborg och ingår i Royal Design Group. Så om du inte hittar de designvaror du söker hos Rum21 kan du alltid ta en titt hos och använda dig av en rabattkod till Royal Design som vi så klart också erbjuder.

Titta igenom och låt dig inspireras av det stora sortimentet på Rum21. När du har hittat dina favoritprodukter som passar i just ditt hem är det lätt att beställa på nätet. Beställningen kommer inom några dagar och levereras av antingen Posten eller DHL. Frakten är gratis om ordern är på 500 kr eller mer. Så leta upp din Rum21 rabattkod redan idag och förnya ditt hem!

Kontakta Rum21

AdressRum21
Kungsgatan 31-33
411 15 Göteborg
Telefon033-120 180
E-post[email protected]