Rabattkoder till Cervera

Till butiken
Fri frakt hos Cervera
Fri frakt på alla beställningar över 500 kr eller beställningar till butik hos Cervera
Obekräftat slutdatum

Butiker liknande Cervera

Populära butiker i samma kategori som Cervera. Se alla butiker inom kategorin köksredskap.

Missa inga rabattkoder till Cervera, gå med i vårt nyhetsbrev!

Utgångna Cervera rabattkoder

Rabattkoder till Cervera som har passerat sista giltighetsdatum. I vissa fall kan utgångna koder fortfarande fungera.
20% på hela sortimentet hos Cervera
Denna Cervera rabattkod ger dig 20% rabatt på hela sortimentet!
20282
100 kr rabatt per 500 kr hos Cervera
Få 100 kr rabatt för varje 500 kr du handlar för hos Cervera med denna rabattkod i helgen
17club500
20% rabatt på Skultuna hos Cervera
Just nu får du 20% rabatt på hela sortimentet från Skultuna med denna Cervera rabattkod
club20skul
20% rabatt hos Cervera i helgen
Klubbdagar hos Cervera med 20% rabatt på hela sortimentet för befintliga och nya medlemmar
clubfeb17
Få 20% rabatt hos Cervera
20% rabatt på alla ordinarie priser vid köp av minst 3 varor med denna Cervera rabattkod
club320

Handla med rabatt på cervera.se

Cervera
Cervera är köksbutiken som erbjuder ett stort utbud av kvalitetsprodukter för matlagning, dukning och servering. Om du letar efter ett stort uppläggningsfat, presenttips inför studentskivan eller behöver nya finbestick är det hos denna kedja som du troligtvis kommer att hitta det som du söker. Med en Cervera rabattkod blir det dessutom billigare att handla.
Cervera Screenshot Screenshot från cervera.se

Info om Cervera rabatter

Vilka är Cervera? Cervera är en kedja som består av nära 70 butiker över hela landet, de har även en omtyckt webbutik. Den första butiken öppnades i Arninge, norr om Stockholm år 1987. Då var affärsidén att sälja vackert inslagna märkesvaror till överkomligt pris. Under 90- och 00-talen utökade och växte kedjan mycket. I samma koncern ingår bland annat NK Glas, Porslin & Kök i Göteborg och Stockholm.

Men vad ingår i Cerveras sortiment? Passa på att handla med en Cervera rabattkod när du shoppar från deras webbutik. Cervera sätter ett värde i att ha kända märken som håller hög kvalitet. I deras shop hittar du bland annat bestick från Anders Petter, glas från Orrefors och porslin från Royal Copenhagen. Varorna är lika praktiska att använda som vackra för ögat att titta på. I butikens sortiment ingår också snygga dekorationer till hemmet som exempelvis ljusstakar och vaser. Finns produkten du vill köpa inte i lager hos Cervera så kanske du kan få den till ett bra pris med en av våra Kökets Favoriter rabattkoder.

Låt dig inspireras av Cerveras breda sortiment. Behöver du köpa en present? Hos Cervera hittar du garanterat en uppskattad gåva, oavsett om du letar efter en studentpresent eller efter en present till 70-åringen. För den matlagningsintresserade kanske en grillpanna eller skärbräda från Per Moberg kan passa? Skådespelaren och kocken Per Morberg har designat en rustik serie som är speciellt framtagen för just Cervera. Att ge till exempel porslin som gåva till födelsedag eller jul brukar vara mycket tacksamt och välkommet. Samla exempelvis tallrikar från Royal Copenhagen i den klassiska modellen Mega Blå. Shoppa allt för hemmet med en Cervera rabattkod!