Rabattkoder till Skincity

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på skincity.se

Skincity
Skincity säljer professionell hudvård och hudvårdande makeup. Skincity arbetar endast med de bästa produkterna på marknaden, produkter som man vanligtvis enbart hittar hos salonger. Skincity jobbar med attraktiva erbjudanden på kända varumärken och sätter alltid kunden och kvalitet i fokus. Skincity är auktoriserade återförsäljare av de varumärken de erbjuder, vilket garanterar att varan du köper är äkta. Så du kan tryggt använda din Skincity rabattkod för att få professionell hudvårdshjälp redan idag. Läs mer »
Skincity erbjudande
Alla aktuella erbjudanden och kampanjvaror hos Skincity
Obekräftat slutdatum
Handla fraktfritt från skincity.se
Fri frakt vid köp över 500 kr hos Skincity
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Skincity

94

personer har besökt vår sida för Skincity denna vecka

3

personer har sparat pengar hos Skincity denna vecka

Butiker liknande Skincity

Populära butiker i samma kategori som Skincity. Se alla butiker inom kategorin skönhet.

Info om Skincity rabatter

Skincity Screenshot Screenshot från skincity.se
Skincity är en unik, nätbaserad hudvårdssalong. Med hjälp av ett team välutbildade och kunniga hudterapeuter och hudspecialister erbjuder de professionella hudvårdskonsultationer online, och i den mycket välsorterade webbutiken kan man köpa hudvårdsprodukter och hudvårdande makeup från marknadens ledande märken. Alla våra smink rabattkoder har vi samlat på en kategorisida för att du ska kunna hitta det bästa erbjudandet bland alla konkurrerande butiker just nu. När du gör företagets webbtest tar de diplomerade hudterapeuterna kostnadsfritt fram en helt personlig hudvårdsrekommendation inom 48 timmar, och skickar den direkt till din mail. Bekvämt och enkelt alltså.

Skincitys grundare heter Annica Forsgren och Mikael Kjellman. Huvudkontoret finns i Täby, och där ligger även Skincitys fysiska skönhetssalong, där man kan boka tid för olika behandlingar, precis som på en vanlig salong. Mikael Kjellman fungerar som företagets VD, men det är Annica Forsgren, som med sin gedigna erfarenhet inom hudvårdsbranschen, står för specialistkunskaperna, ihop med sitt väl sammansatta team hudterapeuter. Annica Forsgren är auktoriserad hudterapeut med 15 års yrkeserfarenhet. Hennes vision är att alla ska ha möjlighet att köpa marknadens bästa produkter, och att erbjuda bästa tänkbara support och tillgänglighet i processen.

Alla som handlar på Skincity ska få en exklusiv och personlig upplevelse, som gör att man gärna vill komma tillbaka. Med en Skincity rabattkod har du möjlighet att handla exklusiv hudvård till rabatterat pris. För att ge kunden maximal trygghet är Skincity anslutet till Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR). Detta är en garanti för att samtliga medarbetare har en gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Skincity är även anslutet till Cidesco, världens största internationella hudvårdsorganisation. Cidescos diplom är världens mest prestigefyllda utmärkelse inom skönhetsterapi. En del av de varumärken som du finner hos Skincity återfinns även hos andra butiker. Ett bra alternativ kan vara att även prisjämföra med vad varan kostar med en Eleven.se rabattkod från oss innan du gör ditt köp.

I Skincitys mycket välsorterade webbutik finns många välkända varumärken. Här finns exempelvis Akademikliniken, Babor, Dermalogica, Exuviance, Murad, Paula's Choice, Peter Thomas Roth, Sensai, och Transderma. Enligt egen utsago arbetar Skincity enbart med de bästa produkterna på marknaden. Skincitys starka sidor är deras professionella service, deras snabba leveranser och deras breda sortiment av kända varumärken. Alla produkter är original och kommer från svenska leverantörer.