Rabattkoder till Stor & Liten

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på storochliten.se

Stor & Liten
Stor & Liten har det mesta inom leksaker för barn i alla åldrar. Allt från Lego, bilar och Barbie till babyleksaker. Dessutom hittar du i deras sortiment även babykläder samt inredning och förvaringsmöbler till barnrummet. Med en Stor & Liten rabattkod kan du få deras leksaker och andra varor som redan har låga priser till ett ännu lägre pris. Vi tycker att livet ska vara glädjefyllt och fyllt av lek och bus och med leksaker från Stor & Liten kan barnen roa sig länge och har du dessutom en rabattkod till Stor och Liten så räcker pengarna lite längre. Läs mer »
Fri frakt hos Stor & Liten
Få fri frakt på din beställning hos Stor & Liten när du handlar för över 499 kr
Obekräftat slutdatum
Upp till 70% rabatt på leksaker
Spara upp till 70% på hundratals varor i outletavdelningen hos Stor & Liten
Obekräftat slutdatum
50% rabatt hos Stor & Liten
Upp till 50% rabatt på utvalda leksaker hos Stor & Liten!
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Stor & Liten

6

personer har besökt vår sida för Stor & Liten idag

0

personer har sparat pengar hos Stor & Liten idag

Butiker liknande Stor & Liten

Populära butiker i samma kategori som Stor & Liten. Se alla butiker inom kategorin leksaker.

Info om Stor & Liten rabatter

Stor & Liten, som grundades 1975 och avvecklades under tidigt 2000-tal, blev 2011 uppköpt och en relansering av Stor och Liten påbörjades, denna gång på nätet. Stor & Litens koncept har dock alltid varit detsamma, nämligen kvalitet, god service och brett sortiment, vilket man fortfarande lever upp till. Den klassiska Stor & Liten-logotypen är nu äntligen tillbaka efter tio års frånvaro. Figurerna, som är baserade på de klassiska leksakerna bollen och klossen, symboliserar vikten av barnasinnet, nyfikenheten och behovet av lek för både liten och stor.

Stor & Liten på nätet bygger vidare på det allra bästa från det gamla Stor och Liten men med den stora skillnaden att man nu kan man handla hemifrån. Målet är att det ska vara lika kul som enkelt att handla leksaker på storochliten.se. Stor & Liten leksaksbutik på nätet är barnens önskebutik med alla leksaker man kan tänka sig! Här kan man köpa barnens favoritleksaker till bra priser. Använd dig av en av våra rabattkoder hos Stor & Liten så blir det ännu förmånligare att glädja dina eller andras barn.

På Stor & Liten hittar man alla slags leksaker för små och stora barn för alla tillfällen och från välkända och omtyckta varumärken i hög kvalitet, som till exempel Lego, BRIO, Alga, Lundby och Barbie. Dockor och bilar är älskade leksaker som det finns ett stort utbud av. De minsta barnen blir säkert förtjusta i byggklossar och gosedjur. Barn har massor av energi och på Stor & Liten finns utrustning för härlig utelek och sport, både för sommar och vinter, vilket är nyttigt och bra för motoriken. Stor & Liten har på senare år rusat i popularitet och är nu på god väg att ta upp kampen mot Lekmer rabattkod som den populäraste leksaksbutiken på Rabatterat.se. Gungor, rutschbanor, bollar, bandyklubbor och skidor är några exempel. För lugnare sysselsättning inomhus passar böcker för högläsning, trevliga spel för hela familjen, TV-spel, pussel i alla svårighetsgrader och pyssel- och ritgrejer.

Stor och Liten erbjuder också allt för ett lyckat barnkalas med bland annat dekorationer och dukningar på olika teman och massor av festliga kläder att klä ut sig i till maskeraden. Dessutom finns en avdelning med möbler och andra roliga inredningstillbehör till barnrummet och en babyavdelning med sådant som behövs för skötseln av nyfödda.

Detta är några exempel på Stor & Litens utbud, men naturligtvis finns det mycket mer. Titta efter själv och se vad ditt barn skulle gilla. Sedan är det enkelt att beställa på nätet och samtidigt passa på att utnyttja Stor och Liten rabattkod. Varorna kommer inom bara några dagar, till glädje för både barn och föräldrar!

Kontakta Stor & Liten

AdressStor&Liten AB
Saltmätargatan 19
113 59 Stockholm
Telefon08-12 44 99 88
E-post[email protected]