Rabattkoder till Tidningskungen

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på tidningskungen.se

Tidningskungen
Tidningskungen har ett mycket stort och brett utbud av tidningar och magasin, inom ett stort antal områden. Vi har ofta tillgång till en Tidningskungen rabattkod som ger dig en extra prenumeration eller premier på köpet, dessutom tipsar vi dig om de tidsbestämda reorna på tidningar som Tidningskungen kallar för prischock. Dessa pågår vanligtvis i 48-72 timmar och ger dig möjlighet att testa en kortare prenumeration på en tidning för så låga priser som 39-59 kr! Tidningskungen säljer endast tidsbestämda prenumerationer, det innebär att alla prenumerationer automatiskt avslutas efter att de beställda antalet nummer av tidningen levererat. Alla tidningar levereras självklart fraktfritt. Läs mer »
Tidningskungen erbjudande
Testa Tidningskungen Flex med 3 prenumerationer gratis första månaden! Ord. pris 99 kr per månad. Ingen bindningstid!
Obekräftat slutdatum
Tidningskungen erbjudande
Billiga provprenumerationer på dagstidningar så som GP, DI, DN, Svenska Dagbladet, Sydsvenskan
Obekräftat slutdatum
Spara upp till 90% på tidningsprenumerationer
Tidningarna med mest rabatterade priser. Upp till 90% billigare än vid köp av lösnummer!
Obekräftat slutdatum
Tidningskungen erbjudande
Spara upp till 26% på Kalle Anka & Co. Premier på köpet!
Obekräftat slutdatum
Premier på köpet hos Tidningskungen.se
Alla aktuella tidningserbudanden med premier på köpet hos Tidningskungen.se
Obekräftat slutdatum
Tidningskungen erbjudande
Spara upp till 91% mot lösnummerpris på Dagens Nyheter!
Obekräftat slutdatum
6

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Tidningskungen

12

personer har besökt vår sida för Tidningskungen idag

0

personer har sparat pengar hos Tidningskungen idag

Butiker liknande Tidningskungen

Populära butiker i samma kategori som Tidningskungen. Se alla butiker inom kategorin tidningar.

Info om Tidningskungen rabatter

Tidningskungen Screenshot Screenshot från tidningskungen.se
Tidningskungens har som mål att samla alla tidningar på ett och samma ställe för att kunna erbjuda ett stort utbud och en enkel översikt av tidningar för sina kunder. Det går snabbt och enkelt hitta de tidningar som faller inom ens intressen och alla tidningar kommer med marknadens bästa erbjudanden på prenumerationer. Bland det enorma utbudet hittar du alla tänkbara svenska och internationella titlar inom allt från serietidningar till vetenskapliga tidskrifter och allt däremellan. Ge bort en prenumeration av Kalle Anka eller Bamse till barnbarnen, Illustrerad Vetenskap till en vetgirig förälder eller Allt om Resor till ditt världsomseglande syskon. Söker du en annan typ av läsning kan vi rekommendera våra Bokus rabattkoder som gäller på massor av böcker. Hos Tidningskungen finns en tidning till alla intressen och tillfällen. Och du binder aldrig upp dig till en längre prenumeration än vad du köper och du behöver aldrig säga upp din prenumeration då den avslutas per automatik när de nummer du betalat för har levererats. Utöver magasin så som Filter, Damernas Värld, Elle och King med flera så kan du även teckna prenumerationer på populära dagstidningar som GP, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och många fler.

Har du svårt att välja tidning eller behöver en sista minuten-present? Testa gåvoguiden hos Tidningskungen som låter dig söka efter en tidning utefter vem du ska ge en present till och personens mentala ålder, en kul guide för den perfekta presenten. För vännen som ständigt är på språng kanske ett ljudboksabonnemang från Storytel skulle passa bra? Fortfarande svårt att välja? Köp ett presentkort och låt mottagaren välja själv bland Tidningskungens över 800 tidningar, pockets och ljudböcker. Presentkortet kan du ladda ner och skriva ut direkt efter köp så du slipper komma tomhänt till kalaset.

Kontakta Tidningskungen

AdressMediafy AB
Linnégatan 2
114 47 Stockholm
Telefon08-517 50 220
E-post[email protected]