Rabattkoder till Storytel

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på storytel.se

Storytel
Storytel grundades 2005 och företaget satsar på att strömma ljudböcker direkt till din telefon eller surfplatta. Idag finns tusentals titlar i Storytels bibliotek och deras generösa nykundserbjundanden låter dig prova tjänsten innan du betalar för den. Som medlem hos Storytel kan du välja att lyssna på böcker strömmat, eller ladda ner dem för att lyssna i offlineläge när du inte har tillgång till ett nät, till exempel vid utlandsresor eller i flygplan utan tillgång till wifi. Med en Storytel rabattkod kan du prova tjänsten och stifta bekantskap med nya personer och miljöer. Det inkluderar allt från Patrick Modianos Paris till Tolkiens miljöer. Lyssna i bilen, när du diskar, eller när helst du vill, med en av våra rabattkoder till Storytel. Läs mer »
Storytel erbjudande
Prova Storytel utan kostnad i 14 dagar! Lyssna på så många ljudböcker du vill till en fast månadskostnad.
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Storytel

4

personer har besökt vår sida för Storytel idag

0

personer har sparat pengar hos Storytel idag

Butiker liknande Storytel

Populära butiker i samma kategori som Storytel. Se alla butiker inom kategorin ljudböcker.

Info om Storytel rabatter

Storytel Screenshot Screenshot från storytel.se
Gillar du att lyssna på ljudböcker? Storytel är en digital abonnemangstjänst som strömmar böcker till din mobiltelefon. Det fungerar ungefär som Spotify gör för musik, fast på Storytel är det böcker det handlar om. På Storytel.se hittar du tusentals spännande ljudböcker, från de stora bästsäljarna och senaste deckarna över prisbelönta romaner till mäktiga biografier både på svenska och engelska. Storytel har avtal med nästan alla svenska bokförlag och kan därför erbjuda dig så gott som varje titel som ges ut som ljudbok så snart de finns på marknaden. Du kan dessutom ta del av Storytels egna böcker som ges ut under namnet Storyside. I dagsläget finns tusentals titlar på Storytel, både på svenska och engelska, och fler böcker läggs till varje månad. Här hittar du både ljudböcker och e-böcker för dig som föredrar att läsa böcker på din mobil.

Att använda Storytel kunde inte vara enklare. Du laddar bara ner en app till din mobil (iPhone eller Android) och startar ett abonnemang. För 169 kr i månaden kan du lyssna på hur många böcker du vill. Böckerna strömmas i mp3-format och går att lägga i offlineläge så att du kan lyssna på dem också när du saknar uppkoppling mot internet. Du kan ha flera ljudböcker på gång samtidigt, välja sagor till barnen eller provläsa böcker som du inte visste att du ville höra.

Storytel ger dig sedan starten år 2005 helt enkelt den bästa digitala bokupplevelse som går att få. Med en Storytel rabattkod får du en bra rabatt på hela utbudet av produkter och tjänster. Aktuella Storytel rabattkoder hittar du på den här sidan. Din rabattkod kan du till exempel använda för att köpa enstaka boktitlar eller för att abonnera på Storytel Unlimited som ger dig fri åtkomst till hela utbudet av spännande, tankeväckande och fantasifulla romaner, deckare och biografier. På Storytel.se kan du lyssna och läsa på dina egna villkor, när du har tid och lust. Upptäck det stora biblioteket av ljud- och e-böcker du också!

Många upplever att böcker blir som ens vänner. Att lära känna nya karaktärer är att göra nya bekantskaper och miljöerna i boken känns som platser du faktiskt besökt. Det nya sättet att uppleva detta är genom att läsa med öronen och det är detta som är Storytels affärsidé.

På de digitala hyllorna hos Storytel ryms alla olika genrer. Där finns allt från skräck till berättelser för barn. Med ett abonnemang kan du lyssna fritt. Hör dina favoriter läsas upp av kända röster, eller gör nya bekantskaper och hitta författare som du inte visste att du tyckte om.