Rabattkoder till Växjö Elektriska

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på vaxjoelektriska.se

Växjö Elektriska
Belysningen i hemmet är viktig, och man ska vara noga med att ha passande lampor beroende på rum och funktion. Hos Växjö Elektriska hittar du allt du behöver inom belysning. Här finns lampor för utom- och inomhusbruk och för husets alla rum, både arbets-, läs- och prydnadslampor. Använd en Växjö Elektriska rabattkod så kan du förnya hemmets belysning till ett bra pris. Läs mer »
Fri frakt hos Växjö Elektriska
Fri frakt på alla beställningar vid köp över 500 kr hos Växjö Elektriska
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Växjö Elektriska

2

personer har besökt vår sida för Växjö Elektriska idag

0

personer har sparat pengar hos Växjö Elektriska idag

Butiker liknande Växjö Elektriska

Populära butiker i samma kategori som Växjö Elektriska. Se alla butiker inom kategorin hem.

Info om Växjö Elektriska rabatter

Växjö Elektriska startades redan 1944 av Börje Löfqvist och Ivar Serell. Numera är det Börjes barn Christine och Bengt som driver företaget och de har satsat stort på både butiken i Växjö och näthandeln. Man har bland annat utbildat de anställda till ljusexperter och till sortimentet har man valt ut de allra bästa varumärkena från hela världen. Detta har lett till att Växjö Elektriska utsågs till ”Årets Ljusa Butik i Sverige 2014” av branschföreningen Hemljus, som Nordens bästa belysningsbutik.

Titta igenom det stora utbudet, se vilka lampor som passar hos dig och utnyttja en Växjö Elektriska rabattkod för att köpa dina favoritlampor. Här finns tak- bords-, golv och vägglampor samt spotlights i snygga designade modeller och i material som mässing, koppar, aluminium, trä och glas. Till uterum och altaner hittar du belysning som är godkänd för utomhusbruk eftersom fukten kan påverka elsäkerheten. Du kan också lysa upp trädgården vackert med pollare. Några av de noga utvalda varumärkena som Växjö Elektriska saluför är &tradition, Belid, Flos och Louis Poulsen, alla välkända kvalitetsmärken som står för stilren och funktionell design utvecklad av berömda formgivare. Till lamporna ska det även vara passande ljuskällor, och du kan välja mellan glödtråds-, halogen-, LED- och lågenergilampor. Passa också på att handla heminredningsprodukter, såsom fina ljushållare, oljelampor, vaser, klockor och Kay Bojesens härliga prydnadsdjur i trä.

Dessutom kan Växjö Eletriska hjälpa till med både installationer och reparationer och ge expertråd om ljussättning. Låt dig inspireras, leta upp din rabattkod till Växjö Elektriska och beställ enkelt och tryggt på nätet, så kan du snart förnya ditt hem med trivsam belysning.