Rabattkoder till Welloteket

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på welloteket.se

Welloteket
Welloteket är ett stort utbud av ekologiska produkter och hälsokost på nätet. Butiken tillhör en av de största i vårt land. Det går att hitta allt från produkter som kan behövas vid träning till vad kvinnor behöver för tillskott. Deras målgrupp är tjejer och killar, ung som gammal, som är medveten om sin hälsa och erbjuder lösningar för symtom som uppstår. Wellotekets motto är - The best for your health!

Det går att hitta hälsokost som är bra för immunförsvaret eller när det är dags att göra en detox. Dessutom finns produkter för ömhet i kroppen, pollen, svårt att sova och för tunga dagar. Du kan också använda Welloteket rabattkod när det är dags att köpa kosttillskott, produkter vid hormonproblem, superfoods, samt för mage och tarm. Läs mer »
Fri frakt från Welloteket.se
Hos Welloteket får du fri frakt på alla beställningar för över 199 kr
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Welloteket

8

personer har besökt vår sida för Welloteket denna vecka

0

personer har sparat pengar hos Welloteket idag

Butiker liknande Welloteket

Populära butiker i samma kategori som Welloteket. Se alla butiker inom kategorin hälsa.

Info om Welloteket rabatter

Welloteket Screenshot Screenshot från welloteket.se
För att hjälpa till att nå målen vid träning erbjuder Welloteket produkter för att gå upp eller ner i vikt eller bygga muskler snabbare. Butiken erbjuder naturliga, ekologiska och hållbara skönhetsprodukter. För kvinnor hittas produkter som lindrar mensvärk eller klimakteriebesvär för att undvika att psyket känns som en berg och dalbana. För de som gillar mat finns hälsosamma och ekologiska livsmedel som skafferiet kan fyllas med. Dessutom finns hushållsprodukter som exempelvis kokosskålar och vattenreningskanna. Det finns också färdiga paketlösningar, till exempel för att få en glad mage eller göra detox.

Wellotekets slog upp sina cyberportar under 2015 och grundarna är influencern och bloggerskan Ida Warg, Lars Ädel och Sheila Singh. De hade en tanken om att öka medvetandet om hälsa bland människor. Till en början riktade sig Welloteket in sig på unga tjejer, men numera är butiken för alla och det går att använda en av våra Welloteket rabattkoder på produkterna som erbjuds på webbsidan.

De hade ett lager till en början hemma i vardagsrummet som sedan spreds sig till hyllor och låder i resten av bostaden. Då var det dags att flytta in i deras lokal på Östermalm. Där Shiela paketerar alla produkter, sköter ekonomin och beställningar, samt kundservicen. Ida skriver om produkterna på Instagram där hon har över 175 000 följare och via sin Youtube-kanal. Numera finns också Jonathan Borteij i gänget och han sköter den tekniska biten. Welloteket är stora konkurrenter till Bodystore, Apotea, Gymgossisten och Bodystore.

Wellotekets guider och ordlista

För att underlätta för sina kunder har Welloteket olika typer av guider och en ordlista för att på så vis lättare förstå de hälsosamma produkterna. Det gör det lättare när det är dags att använda en rabattkod hos Welloteket vid köp av produkter.

Vitaminguiden

Här hittas information om de olika vitaminerna, som till exempel A-, B och C-vitamin. Vad vitaminerna behövs för och hur man får i sig dess. I guiden står också vilka bristsymtom som finns om man saknar någon vitamin och dessutom informeras om vitaminet som man kanske inte visste.

Mineralguiden

Allt som oftast kan vissa symtom som man har beror på att det är brist på någon eller några mineraler som exempelvis kalium, koppar och järn. I guiden informeras det om vad mineralerna behövs för och hur man får den i sig. Därutöver finns det fakta om vilka bristsymtom som visar sig när en viss mineral fattas. Dessutom berättas det om sådana saker om mineralerna som man inte kanske visste om sedan tidigare.

Ordlista

Är man novis och aldrig har hållit på med hälsokost och har kunskaper om sjukdomar, kan det vara bra att ta en titt i Wellotekets ordlista. Det gör att man har lättare för att hitta produkter för sina symtom på ett enkelt och smidigt sätt. Ord som hittas i listan är allt från fria radikaler och glutenintolerans, till osteoporos, oxidativ stress och röda blodkroppar.

Kontakta Welloteket

AdressWelloteket AB
Ledungsvägen 1A
187 75 Täby
E-post[email protected]