Rabattkoder till Apoteket

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på apoteket.se

Apoteket
Apoteket AB är den största och mest välkända apotekskedjan i Sverige. Verksamheten grundades som ett statligt aktiebolag år 1998 och har idag över 3000 anställda och det största utbudet av läkemedel på marknaden. Deras sortiment består i huvuddel av receptfria läkemedel, hygienartiklar och preventivmedel, men även hjälpmedelsprodukter och skönhetsprodukter. Utbudet i apotekets webbutik är större än i de fysiska butikerna eftersom de har flera lager runtom i landet. Butiken sorterar produkterna i kategorier så att det är enkelt att hitta vad man söker på hemsidan. Det finns bland annat kategorier för Värk, Förkylning och Feber, Mage, Hud och Hår, Handvård, Fotvård, Ögon och Öron, Sömnvård, stress och Oro samt Mun och tänder. Du kan till exempel använda din rabattkod för att handla febernedsättande medicin och piller mot huvudvärk och migrän. Förutom vanliga läkemedel säljer Apoteket också en stor mängd hjälpmedelsartiklar såsom stödstrumpor, blodtrycksmätare, doseringshjälpmedel m.m. En Apoteket rabattkod kan du använda för att få ner priset när du handlar receptfria läkemedel på apoteket.se. Webbutiken säljer också olika kosttillskott som Omega 3, behovsanpassade tillskott, kosttillskottspaket och sportnutrition. De har också en mängd olika hjälpmedel för att sluta röka eller för den som vill gå ner i vikt och ändra sina matvanor. Har du problem med allergi som till exempel pollenallergi, pälsdjursallergi eller kontaktallergi kan du också hitta prisvärda läkemedel för detta. Läs mer »
Apoteket erbjudande
Här hittar du alla just nu aktuella erbjudanden och kampanjvaror hos Apoteket
Obekräftat slutdatum
Fri frakt på Apoteket.se
Som medlem i Apotekets kundklubb får du fri frakt på alla bveställningar oavsett ordervärde
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Apoteket

6

personer har besökt vår sida för Apoteket idag

0

personer har sparat pengar hos Apoteket idag

Butiker liknande Apoteket

Populära butiker i samma kategori som Apoteket. Se alla butiker inom kategorin apoteksvaror.

Info om Apoteket rabatter

Apoteket Screenshot Screenshot från apoteket.se
När du använder din Apoteket rabattkod kan du välja fritt bland alla Apotekets varumärken. Apoteket har 5 olika varumärken med olika inriktningar. Dels finns kort och gott 'apoteket' som utgör läkemedel och produkter som hjälper till i vardagen. Apoliva är deras märke för skönhetsprodukter inriktade till kvinnor. Några exempel på dessa produkter är make up, anti-age-kräm, cleansing, handkräm och ekologiska ansiktsprodukter. DentiPro är apotekets märke för alla produkter inom tand och munvård. Bland DentiPros produkter finns till exempel hjälpmedel mot känsliga tandhalsar, dålig andedräkt och muntorrhet. Om du har torr hud ska du kolla in Apoteket Formula som är deras märke med produkter inom kategorin egenvård. Apoteket säljer också produkter från andra välkända varumärken som till exempel rfsu, Idun Minerals, Scholl och Försvaret. Försvarets hudsalva har länge varit en svensk favorit för torr och narig hud.

Det finns flera fördelar med att handla i apotekets webbutik. Ibland har de rea på hela eller utvalda delar av sortimentet vilket tillsammans med en rabattkod till Apoteket sänker priserna rejält. Det går också att samla poäng och få ytterligare rabatter och erbjudanden i apotekets kundklubb. När du handlar i webbutiken kan du också enkelt lägga till dina egna recept och beställa receptbelagd medicin online. Leveransen är fraktfri och du får dina varor direkt till dörren eller närmaste postombud. Du har dessutom möjligheten att chatta med farmaceuter direkt på deras hemsida mellan klockan 08:00 och 17:00 på vardagar. Har du frågor eller undrar något kan du också kontakta kundtjänsten som är öppen alla dagar i veckan utom söndagar. Du når kundtjänsten genom e-post eller på telefon under öppettiderna 08:00 och 18:00 på vardagar och 09:00-14:00 på lördagar.