Rabattkoder till MEDS

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på meds.se

MEDS
Att drabbas av krämpor eller sjukdomar är förstås aldrig roligt men som tur är finns det lindring för de flesta åkommor. En smärre tröst kan också vara att man numera, utan att behöva gå till ett fysiskt apotek, har möjligheten att handla de flesta typer av läkemedel online. MEDS är ett välsorterat nätapotek där du hittar allt som du kan hitta i ett vanligt apotek och de erbjuder dessutom hemleverans. Om du använder dig av en MEDS rabattkod får du möjligheten att handla ur ett stort sortiment till ännu bättre priser än vad de normalt erbjuder. Läs mer »
Fri frakt från Meds.se
Hos MEDS finns det alltid fraktrria alternativ på alla beställningar
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till MEDS

325

personer har besökt vår sida för MEDS denna vecka

30

personer har sparat pengar hos MEDS denna vecka

Butiker liknande MEDS

Populära butiker i samma kategori som MEDS. Se alla butiker inom kategorin apoteksvaror.

Info om MEDS rabatter

MEDS Screenshot Screenshot från meds.se
Om man har oturen att bli sjuk så slipper man förmodligen helst lämna hemmet. Hos MEDS finns möjligheten att få både receptfria och receptbelagda läkemedel bekvämt levererade direkt hem till dörren. Med en MEDS rabattkod kan du handla varor från ett apotekssortiment som inkluderar allt från enkla värktabletter till vitaminer och kosttillskott. När våren står inför dörren kan det till exempel vara dags att bunkra upp med allergimediciner i förväg hellre än att låta pollensäsongen överraska en. Förkylningstider inträffar lite när som under året, om man skulle vakna med ont i halsen och feber är det bra att vara förberedd med värktabletter. Många är de som kämpar med att sluta röka, något som är tufft nog alldeles oavsett hur man vänder och vrider på saken, lättare blir det med någon form av nikotinläkemedel, till exempel nikotinplåster eller nikotintuggummin. Men till apoteket går man såklart inte längre enbart om man har problem med hälsan. MEDS har en mängd skönhetsprodukter för både hår och hud såväl som kosttillskott för den som tränar. Till sommaren är det alltid bra att förse sig själv med fästing- och myggmedel, särskilt om man hör till dem som tycker om att spendera somrarna på landet.

Meds uttalade ambition är att förse kunder med ett välsorterat nätapotek som dygnet runt finns lätt och smidigt tillgängligt via mobiltelefonen. De har licens från Läkemedelsverket och du får som kund hos dem tillgång både till receptbelagda och receptfria läkemedel. Meds samarbetar med ett antal olika fraktbolag och kan ibland leverera dina beställningar på under en timme. Observera att leveranstiden kan variera beroende på vart du bor. Det går också att få läkemedelsrådgivning och ditt högkostnadsskydd gäller hos MEDS precis som det gör på ett vanligt apotek. Den som registrerar ett konto kan ordna fullmakter som låter andra beställa och plocka ut receptbelagda mediciner, vilket är bra särskilt för äldre människor som själva kanske inte är bekväma med att handla via mobilen eller datorn. Olyckor brukar sällan drabba en lägligt, om du handlar hos MEDS har du möjligheten att handla mot avbetalningar och faktura och kan på så sätt skjuta upp dina betalningar till en annan tidpunkt. I enlighet med distans- och hemförsäljningslagen så har du full rätt att returnera och få pengarna tillbaka om du eventuellt skulle vara missnöjd med någon vara du beställt. Vid sidan av att du kan botanisera i ett utförligt och prisvärt sortiment så har du självklart tillgång till full service även när du beställer med en rabattkod hos MEDS.

Kontakta MEDS

AdressMeds Apotek AB
BOX 39
116 74 Stockholm
Telefon08-428 455 10
E-post[email protected]