Rabattkoder till Bokus Play

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på bokus.com/play

Bokus Play
Bokus play är en tjänst som används för att lyssna på ljudböcker. Man kan lyssna i sin mobil och använda det abonnemanget som passar en själv bäst. Om man vill ta ett uppehåll eller paus från sitt abonnemang kan man göra detta när som. Vill man kan man också växla mellan abonnemangen premium och bas. Väljer man att bli Bokus play kund så har man alltid tillgång till tusentals ljudböcker. Det finns ljudböcker i alla kategorier som man kan tänka sig och här finns något för alla att lyssna på. Exempel på kategorier är barn och tonår, deckare, ekonomi, historia, mat och dryck, skönlitteratur och mycket mer. Med en Bokus Play rabattkod kan du ta välja och vraka i det stora utbudet. Läs mer »
Bokus Play erbjudande
Nu får du prova Bokus Play kostnadsfritt i 14 dagar. Välj bland tusentals böcker från 89 kr per månad. Ingen bindningstid!
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Bokus Play

12

personer har besökt vår sida för Bokus Play denna vecka

1

person har sparat pengar hos Bokus Play denna vecka

Butiker liknande Bokus Play

Populära butiker i samma kategori som Bokus Play. Se alla butiker inom kategorin ljudböcker.

Info om Bokus Play rabatter

Bokus Play Screenshot Screenshot från bokus.com/play
Använd en avåra rabattkoder till Bokus Pla när du väljer att testa på utbudet.För att skapa ett användarkonto så går du till bokus.com till fliken Play under deras huvudmeny och sen väljer man vilket av abonnemangen som man vill testa. De första 14 dagarna är kostnadsfria. Här ska man ange sin e-post adress, sitt personnummer samt välja ett lösenord för att skapa sitt play konto. Om man redan har ett användarkonto hos Bokus så kan man givetvis använda detta kontot även för play.

Man ska ange sitt personnummer för att säkerställa att abonnemanget är personligt och det gåt bara att få en fri provperiod per person. Bokus Play tillåter endast en användare per abonnemang. Vid registrering anges även kortnummer och månadsbetalningen dras automatiskt från kortet som du angett. Alla kunder har individuella 30 dagars perioder och betalningen dras sista dagen i denna perioden.

Bokus Play Abonnemang

Bokus Play erbjuder två olika abonnemang; bas och premium. I basabonnemanget kan man provlyssna gratis de 30 första minuterna på alla böckerna. Välj först ut vilken bok du vill lyssna på och sedan väljer du knappen där det står provlyssna första 30 minuter. Efter att dessa 30 minuter har gått, så stannas uppspelningen av boken och då kan man antingen välja att låsa upp boken med en bokkredit och sedan fortsätta att lyssna på boken eller registrera ett konto och sedan fortsätta att lyssna. I basabonnemanget så ingår det en bokkredit varje månad. Denna bokkredit gäller för en valfri bok i sortimentet. En bokkredit gäller i 12 månader och man kan spara maximalt 12 stycken bokkrediter på sitt konto. I premiumabonnemanget har man alltid tillgång till obegränsad lyssning.

Man kan själv välja mellan att växla mellan bas- och premiumabonnemanget. Om man växlar från bas till premium så får man direkt tillgång till obegränsad lyssning. Växlar du från premium till bas så fortsätter tillgången till obegränsad lyssning tills den förbetalda tiden är slut. Vill man kan man pausa sitt abonnemang och denna pausperiod avslutas automatiskt efter 30 dagar om man inte själv har avslutat pausen tidigare. När man pausar abonnemanget pausar man också sin betalning.

Vill man lyssna offline så går det bra att ladda ner böcker. Först ska man välja vilken bok som man vill lyssna på och ladda ner. Efter det ska man trycka på de tre prickarna uppe i högra hörnet alternativ trycka på bokens omslag. I menyn väljer man spara off-line. Boken kommer då att laddas ner och man kan lyssna utan att vara uppkopplad. Använd en Bokus Play rabattkod för att undersöka sortimentet och vilket abonnemang som passar dig bäst.

Kontakta Bokus Play

AdressBokus AB
Box 2100
103 13 Stockholm
Telefon010-741 98 00
E-post[email protected]