Rabattkoder till E-wheels

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på ewheels.se

E-wheels
E-wheels har ett stort urval av såväl elsparkcyklar som enhjulingar i olika prisklasser och modeller som passar barn, ungdomar eller vuxna. Ett elfordon är inte bara miljövänligt, den tar liten plats, du behöver inte köpa dyrt bränsle och du kan ta den med dig i stort sett överallt. Med många olika modeller finner du lätt en elscooter som passar just ditt behov.

Har du tänkt att överraska ett barn eller en ungdom med en elsparkcykel? Då hittar du bland annat den populära E-wheels E2S junior som har en räckvidd på cirka 23 km, den är laglig att köra för alla oavsett ålder och var du än bor i Sverige. Den har en maxhastighet på antingen 15 km/tim eller 20 km/tim, du väljer själv vilken hastighetsspärr du vill ha när du köper den.

Vill du ha en vuxenmodell så finns det många olika typer att välja mellan. Du har bland annat den prisvärda modellen E-Wheels E2S V1 med en räckvidd på cirka 25 km med en maxhastighet på 25km/tim. Den kan också beställas med en hastighetsspärr på 20 km/tim något som gör att den kan köras av alla oavsett ålder. För att få ett ännu bättre pris när du köper din elsparkcykel, använd dig av E-wheels rabattkod. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till E-wheels just nu. Tipsa oss om en E-wheels rabattkod här.

Butiker liknande E-wheels

Populära butiker i samma kategori som E-wheels. Se alla butiker inom kategorin elscooter.

Info om E-wheels rabatter

Som en av nordens största återförsäljare av små elfordon har E-wheels en stor miljömedvetenhet. De har som mål att kunna erbjuda ett stort utbud av eldrivna fordon, från kvalitativa producenter till bästa möjliga pris. Många års erfarenhet har gjort att de har blivit den största återförsäljaren i Norge, den kompetensen har de tagit med sig in i hela Skandinavien. Några av fördelarna med E-wheels är att de bland annat har sin egen verkstad, 1-4 dagars leveranstid och 30 dagars bytesrätt. Så oavsett om du behöver en elsparkcykel, enhjuling, SUP bräda, träningsmatta eller en elektrisk resväska så är E-wheels nätbutiken för dig. För att du ska känna att du har gjort en extra bra affär så använder du din E-wheels rabattkod när du gör din beställning. Vilket framkomstmedel du nu än väljer kommer du att inte att ångra dig!

Mer än bara elsparkcyklar

Känner du dig redo att utmana dig lite extra och vill färdas på bara ett hjul så är kanske enhjulingen Airwheel X3 något för dig. Den har en maxhastighet på 18 km/tim och en räckvidd på upp till 18 km, i tillägg är den är lätt att bära med sig på bussen, spårvagnen eller flygplatsen. Det finns många olika modeller att välja på, vill du lägga lite extra pengar på din enhjuling så är Gotway Monster Pro något för dig, med sin imponerande räckvidd på upp till 210 km. En enhjuling ger bra balansträning, samtidigt som du kan komma dig fram på ett miljövänligt sätt.

Är du en person som gärna kombinerar en spännande vardag på ett eller två hjul med en tur på böljan den blå, så har E-Wheels något för dig. Med den uppblåsbara SUP brädan Marina, kan du byta fast mark mot en tur till sjös. Den har en praktisk förvaringspåse som gör det enkelt för dig att ta den med överallt. Ta en titt på de olika modellerna som finns och välj den som passar dig bäst. Använder du dig dessutom av rabattkoder till E-wheels har du mer pengar över till annat. De har många bra tillbehör till sina produkter, samt att de också säljer uppblåsbara träningsmattor och en elektrisk resväska för barn.

Kontakta E-wheels

AdressE-wheels Europe AB
Datavägen 31
436 32 Askim
E-post[email protected]