Rabattkoder till Hemtex

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på hemtex.se

Hemtex
Inredningsbutiken Hemtex erbjuder ett stort sortiment av framförallt textilier så som gardiner, badlakan och sängkläder. De har också många dekorationer som vackra vaser och snygga posters - detaljer som gör ditt hem mer personligt. Botanisera runt bland deras stora sortiment, med en Hemtex rabattkod har du råd att unna dig produkterna som du länge har velat ha. Läs mer »
Hemtex erbjudande
Nya erbjudanden varje vecka i Veckans klipp hos Hemtex
Obekräftat slutdatum
Hemtex erbjudande
Alla utgående varor till sänkta priser hos Hemtex.se
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Hemtex
Fri frakt hos Hemtex vid köp över 600 kr eller oavsett ordervärde vid utlämning i butik
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Hemtex

103

personer har besökt vår sida för Hemtex denna vecka

8

personer har sparat pengar hos Hemtex denna vecka

Butiker liknande Hemtex

Populära butiker i samma kategori som Hemtex. Se alla butiker inom kategorin hemtextil.

Info om Hemtex rabatter

Hemtex Screenshot Screenshot från hemtex.se
De flesta känner med stor sannolikhet till Hemtex och har antagligen besökt någon av deras butiker. Företaget är ett av de största och mest välkända i Sverige när det gäller heminredning med textilier. Mattor, gardiner och kuddar är några produkter som återfinns i deras sortiment. Hemtex och deras historia börjar med att den första butiken öppnade år 1973 i Sverige. Under årens gång har många fler affärer tillkommit och idag finns omkring 145 butiker i Norden samt i Estland. Unika produkter och hög kvalitet är företagets ledord.

Hemtex stora sortiment av textilier

Om du är ute efter nya textilier till ditt hem ska du ta en titt i Hemtex stora utbud. Passa på att handla med en Hemtex rabattkod - det blir både roligare och billigare. Inför varje ny säsong lanseras ett antal kollektioner och deras varor följer de senaste trenderna. Finns det något skönare än att krypa ner i en renbäddad säng efter en lång dag? Med vackra sängkläder blir känslan ännu lite bättre. Kombinera mönstrade påslakan med enfärgade plädar och filtar. Välj mellan kraftigt bomullstyg eller svalt linnetyg. Små kuddar passar både som dekoration i sängen och i soffan. Mixa och matcha som du vill för att få fram din stil.

Inspireras av utbudet

Låt Hemtex produkter inspirera dig till att inreda ditt hem så som du vill ha det. Textilier är enkla att byta ut efter säsong och humör, med enkla medel kan du snabbt förändra ett rum. Handla till hemmet med en av våra Hemtex rabattkoder och spara pengar på din nya inredning.

Kontakta Hemtex

AdressHemtex AB
Box 495
501 13 Borås
Telefon033-20 84 00
E-post[email protected]