Rabattkoder till Kontorsgiganten

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på kontorsgiganten.se

Kontorsgiganten
Kontorsgiganten är nätbutiken där du kan köpa allt du kan tänkas behöva till kontoret, från förbrukningsvaror som papper, kuvert, pennor och bläckpatroner till möbler, belysning, skrivare och skannrar. Företaget har ett stort lager och kan hålla mycket låga priser, och ännu billigare blir det om du utnyttjar en Kontorsgiganten rabattkod från oss. Läs mer »
Fri frakt hos Kontorsgiganten
Fri frakt vid order över 600 kr hos Kontorsgiganten
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Kontorsgiganten

3

personer har besökt vår sida för Kontorsgiganten idag

0

personer har sparat pengar hos Kontorsgiganten idag

Butiker liknande Kontorsgiganten

Populära butiker i samma kategori som Kontorsgiganten. Se alla butiker inom kategorin kontorsmaterial.

Info om Kontorsgiganten rabatter

Kontorsgiganten Screenshot Screenshot från kontorsgiganten.se
Kontorsgiganten startades 2002 och har sålt kontorsmaterial till företag via nätet allt sedan dess. Det är ett enkelt, billigt och snabbt sätt för företagen att skaffa alla slags produkter till kontorsverksamheten.

Det finns många varor som alltid går åt på ett kontor. Papper, pennor, sudd, gem, kuvert, pärmar och mappar är några exempel, och på Kontorsgiganten hittar du dessa i många olika varianter och av alla de ledande varumärkena, så det finns alltid någon som passar just dina behov. Sedan kan du också köpa något att förvara materialet i, såsom pennställ, förvaringslådor för CD, pärmsnurror och dokumentskåp. Till kontorets datorer hittar du bland annat stativ, manushållare, hårddiskar, kablar, minneskort, USB-minnen, programvaror, headset samt datorlås. Den som anordnar konferenser har stor nytta av blädderblock, projektorer och projektionsdukar, anslagstavlor och utställningsskärmar. Titta också igenom utbudet i avdelningarna för möbler och inredning, kök och fika, städ och hygien samt sjukvårdsartiklar när du använder rabattkoder hos Kontorsgiganten och passa på att handla även dessa varor billigt.

Något som är viktigt för Kontorsgiganten är miljömedvetenheten. Man strävar efter att produkterna ska vara miljövänliga i allt från tillverkning och transport till att de kan återvinnas. Titta efter de olika miljömärkningarna, till exempel Svanen, EU-blomman och Bra Miljöval. Kontorsgiganten har även tagit fram en egen miljösymbol, Trädet, som visar att varan är att föredra ur miljösynpunkt. En annan viktig aspekt är att produkterna ska vara ergonomiska för att undvika belastningsskador. Man erbjuder ergonomiska tangentbord, musmattor och handlovsstöd för att minska spänningar i axlar och nacke samt ståmattor för att avlasta fötter och rygg. Leta upp din Kontorsgiganten rabattkod och beställ kvalitetsvaror till kontoret som gör att arbetet flyter smidigt!