Rabattkoder till Lensway

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på lensway.se

Lensway
Lensway startades år 2000 och är Nordens Största Internetbutik för kontaktlinser och näst störst i världen tillsammans med sitt systerbolag, Coastal Contacts. Lensway.se har ett brett sortiment av linser; dygnetrunt-, endags-, månads-, och veckolinser likväl som toriska och progressiva, från alla de ledande märkena. Du hittar lätt dina favoriter med hjälp av sökfunktionen. Finns inte just ditt märke så kan du hitta samma linser under ett annat namn då optikerkedjorna ofta sätter ett eget varumärke på en redan existerande lins. När du väl hittat de linser eller glasögon du behöver anger du din Lensway rabattkod för att få bästa syn till lägsta pris! Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Lensway just nu. Tipsa oss om en Lensway rabattkod här.

Butiker liknande Lensway

Populära butiker i samma kategori som Lensway. Se alla butiker inom kategorin linser.

Info om Lensway rabatter

Lensway Screenshot Screenshot från lensway.se
Oops... Är linserna på väg att ta slut? Och optikern har semesterstängt? Betyder det att du måste gå och se suddigt två veckor nu? Lugn! På Lensway.se hittar du det du behöver. Snabbt och smidigt. Vare sig det handlar om glasögon, linser, linsvätskor eller solglasögon. Du kan även få hjälp med att boka tid för synundersökning eller nytillpassning. Har du frågor eller funderingar finns kundtjänst på plats via telefon vardagar 8-20 och helger 10-18.

Är det glasögon du söker, erbjuder Lensway bågar från alla de stora märkena. Från klassiska Gucci och Hugo Boss till sportiga Peak Performance och Replay. Du hittar garanterat ett par glasögon som passar dig genom att sortera bland färg, form, material och storlek. Med en rabattkod till Lensway kan du kanske till och med unna dig två par i olika stil?

Lensways nöjdhetsgaranti innebär att du får pengarna tillbaka om du mot förmodan inte skulle bli 100 % nöjd! Lensway har även en prisgaranti på linser, glasögon och solglasögon som låter dig köpa produkterna till samma pris om en annan butik skulle ha dem billigare. Du betalar enkelt med kort, via bankens direktbetalning eller på faktura. Du kan också välja att dela upp din betalning med ett Klarnakonto. Med en Lensway rabattkod får du bra mycket klarsyn för pengarna!

LensWay erbjuder sina kunder:
- Snabba leveranser: 95% av alla order skickas inom 24h
- Över 3 miljoner linser på lager
- Betalning med faktura
- Orginalprodukter
- Personlig service
- Linsgaranti
- Öppet köp

Kontakta Lensway

AdressLensWay
Box 1290
16429 Kista
Telefon020-23 20-20
E-post[email protected]