Rabattkoder till LiveIt

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på liveit.se

LiveIt
Svårt att veta vad du ska ge i present till någon som redan har allt? Varför inte ge bort en rolig och minnesvärd upplevelse? Hos LiveIt kan du välja bland över 500 högkvalitativa upplevelser i kategorier som äventyr, mat & dryck, spa & relax, djur & natur eller kanske avkoppling & romantik. Gå in på LiveIt.se för att hitta just den upplevelse som du söker och ange sedan din LiveIt rabattkod i kassan för att få upplevelsen till ett rabatterat pris. Läs mer »
10% rabatt för nya kunder hos LiveIt
Nya kunder hos LiveIt får 10% rabatt på första beställningen med denna rabattkod
Giltig t.o.m. tisdag 31 december 2024
LiveIt erbjudande
Upplevelsepresenter från 245 kr! LiveIt har upplevelser för alla tillfällen.
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till LiveIt

4

personer har besökt vår sida för LiveIt idag

2

personer har sparat pengar hos LiveIt idag

Butiker liknande LiveIt

Populära butiker i samma kategori som LiveIt. Se alla butiker inom kategorin upplevelser.

Info om LiveIt rabatter

LiveIt Screenshot Screenshot från liveit.se
Vad ger man i present till den som har allt? En upplevelse naturligtvis! Att få en unik och personlig upplevelse i bröllops-, födelsedags- eller mors dagspresent är något som uppskattas av alla, och det har LiveIt tagit fasta på. LiveIt kom till när två engelska killar träffades på en pub i Stockholm, 2005. Martin Charlton och Jonathan Kirby insåg att de delade en passion för äventyr och friluftsaktiviteter. Efter engelsk modell utformade de sedan snabbt sitt upplevelseföretag för den svenska marknaden, där ingen liknande aktör fanns. LiveIt blev snabbt ett mycket framgångsrikt företag, och har idag ca 30 anställda. 2009 utsågs Charlton och Kirby till Årets Företagare av Företagarna Stockholms Stad.

Hos LiveIt finns det en uppsjö roliga, romantiska, spännande och smakrika upplevelser att ge bort i present. Aktiviteterna finns i olika prisklasser, och passar olika tillfällen. LiveIts aktiviteter genomförs inte bara i storstäderna, utan på en mängd olika platser. Du kan med fördel använda din LiveIt rabattkod när du beställer en upplevelse till dig själv eller andra, så får du rabatt på priset. LiveIt vänder sig till både privatpersoner och företag. Med kategorier som "Äventyr & Action", "Spa & Relax" och "Mat & Dryck" är chanserna stora att du hittar många olika aktiviteter som tilltalar dig.

Varför inte använda en av våra LiveIt rabattkoder för att ge bort en exklusiv whiskyprovning till pappa på fars dag? Eller du vill kanske beställa en spadag till frugan och hennes bästa väninna? Varför inte låta maken eller tonårssonen testa att köra Ferrari, eller skicka iväg brudparet på en härlig kryssning? Att ge bort en kul och betydelsefull present har aldrig varit enklare. Oavsett vilken typ av upplevelse du beställer, ger du garanterat mottagaren minnen för livet. När du beställer en upplevelse hos LiveIt, levereras värdebeviset i en fin, röd presentask. På så sätt är det enkelt att ge bort en unik gåva till en vän, familjemedlem, eller till sina anställda.

Upplevelserna sker i samarbete med Sveriges bästa arrangörer för att säkerställa att det verkligen blir ett minne för livet. Kanske är det dags att mormor äntligen får den där fallskärmshoppningen hon alltid tjatat om, att bästa vännen får prova supersportbilen hen länge slängt drömmande blickar mot eller att mamma och pappa får åka iväg på en välbehövlig weekend på tu man hand? LiveIt har även ett stort utbud av roliga gruppaktiviteter så om ni planerar till exempel möhippa eller svensexa. Sedan kan ni förvänta er en riktigt skoj och oförglömlig upplevelse! Passa på att använda en av våra rabattkoder till LiveIt vid köpet för att få rabatt på din upplevelse.

Kontakta LiveIt

AdressLive it Experiences AB
Box 17176
104 62 Stockholm
Telefon08-120 182 00
E-post[email protected]