Rabattkoder till Lyko

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på lyko.se

Lyko
Lyko är en av Sveriges ledande nätbutiker för skönhetsprodukter och hårvård. Kanske har du handlat i någon av de mer än 30 fysiska butiker som finns runt om i landet? I så fall känner du till att Lyko har ett brett sortiment av hårvårdsprodukter med något som passar alla. Men på Lykos nätbutik finns ännu mer att välja på. Här hittar du även hudvårdsprodukter, parfymer, underkläder och smink. På herravdelningen finns dessutom skäggvårds- och rakningsprodukter. Använd din Lyko rabattkod och botanisera fritt bland mer än 35 000 artiklar! Läs mer »
Lyko kampanj
Alla aktuella kampanjvaror med rabatterade priser hos Lyko.se
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Lyko
Fri frakt vid köp över 500 kr hos Lyko.se
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Lyko

5

personer har besökt vår sida för Lyko idag

0

personer har sparat pengar hos Lyko idag

Butiker liknande Lyko

Populära butiker i samma kategori som Lyko. Se alla butiker inom kategorin skönhet.

Info om Lyko rabatter

Lyko Screenshot Screenshot från lyko.se
Bland de mer än 500 varumärken som säljs på Lyko.se finns något för alla typer av budget. Allt ifrån billiga vardagsprodukter till lite mer exklusiva serier. Några av Lykos premiummärken är Elizabeth Arden, bareMinerals, Clarins, Shu Uemura, ghd, Shiseido och Youngblood. Se efter vilka märken som omfattas av din Lyko rabattkod och unna dig sedan något extra påkostat till ett förmånligt pris! Hittar du inte det varumärke eller den produkt du söker kan vi varmt rekommendera att ta en titt bland våra Eleven.se rabattkoder där du kanske kan hitta en rabatt som passar dig bättre.

Lyko är ett snabbt växande företag som gjort sig känt för god service och användarvänlighet. Från 2008 till 2010 utnämndes Lyko tre år i rad till årets E-handlare av Pricerunner, och 2013 utnämndes det till Gasellföretag av tidningen Dagens industri. Men visste du att företaget har en spännande historia som sträcker sig ända bak till en tysk flykting som kom till Sverige vid andra världskrigets slut? Frans Lyko var fånge i ett koncentrationsläger, men överlevde tack vare att nazisterna hade nytta av hans kunskaper som frisör. När han kom till Dalarna öppnade han sedan en frisersalong som har gått i arv i familjen. Varje dag skickas nu mer än 4 000 paket till Lykos kunder, och hemsidan uppdateras regelbundet med nya tips på frisyrer, smink och hudvård. Varför inte göra ett besök på sidan och kolla in de senaste nyheterna? Och glöm inte att använda våra Lyko rabattkoder om du hittar något som lockar till köp.

Kontakta Lyko

AdressLyko Online AB
Kyrkbyvägen 1
780 50 Vansbro
Telefon0281-714 90
E-post[email protected]