Rabattkoder till Luxplus

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på luxplus.se

Luxplus
Hos Luxplus hittar du produkter för kvinnor, män, barn och hemmet. Man riktar främst in sig på hudvårds- och skönhetsprodukter men utbudet är dock stort och varierande. Med en Luxplus rabattkod kan du handla såväl make-up, parfymer och kroppsvård som köksredskap, kaffe, tvättmedel och doftljus. Man saluför stora internationella märken som Diesel, BareMinerals, Essie och Chanel. Luxplus grundades i Danmark och fungerar som en medlemsklubb. Där medlemmar får upp till 80% rabatt på många av de varor som vi använder på daglig basis. Ju större summa du handlar för desto större rabatt får du. Läs mer »
Upp till 80% raatt hos Luxplus
Spara upp till 80% på över 400 välkända varumärken inom skönhet hos Luxplus.se
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Luxplus
Alla beställningar från Luxplus skickas med fri frakt
Obekräftat slutdatum
Luxplus erbjudande
Prova shoppingklubben Luxplus - Den första månaden är gratis!
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Luxplus

109

personer har besökt vår sida för Luxplus denna vecka

4

personer har sparat pengar hos Luxplus denna vecka

Butiker liknande Luxplus

Populära butiker i samma kategori som Luxplus. Se alla butiker inom kategorin skönhet.

Info om Luxplus rabatter

Luxplus Screenshot Screenshot från luxplus.se
Hur fungerar ett medlemskap hos Luxplus? När du handlar med en Luxplus rabattkod för första gången blir du automatiskt medlem. Medlemskapet är gratis under de första 30 dagarna, därefter övergår det i ett löpande abonnemang där du betalar du en viss summa varje månad. Du kan när som helst säga upp ditt abonnemang. Luxplus har även ett bonussystem med medelemspoäng, så kallade Cashpoints. Företaget har som krav att alla medlemmar måste vara över 18 år. Alla betalningar görs med betalkort, Visa- eller Mastercard. Beställningar levereras via postnord till det postombud som du själv valt. Frakten är alltid kostnadsfri oavsett orderns storlek. Om du skulle behöva kontakta kundservice så görs detta via e-mail eller på telefon under vardagar mellan 12:30 – 15:00.

Luxplus startade sin verksamhet i Sverige 2015. Den svenska kundtjänsten är baserad i Trelleborg. Utöver hemlandet Danmark så är företaget aktivt på marknaderna i Finland, Norge och Storbritannien. Företaget kan pressa sina priser tack vare stora inköp. Man arbetar utan mellanhänder och alla produkter skickas direkt till kunderna från företagets lager. Om du vill läsa mer om de produkter som du kan handla med en rabattkod hos Luxplus så har de ett eget online-magasin som går under namnet ”Luxmagazine”. I detta kombineras produktpresentationer med skönhetsråd och annat som kan tänkas intressera företagets medlemmar och blivande kunder.