Rabattkoder till Matsmart

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på matsmart.se

Matsmart
Matsmart är till för de som är miljömedvetna och vill köpa mat på ett smart sätt, samt till ett billigare pris jämfört med matbutikerna. Bara genom att handla hos Matsmart räddas drygt 700 ton duglig mat att slängas i soporna förra året. De som handlar får mellan 20-80% rabatt gentemot ordinarie priser i butik, vilket alla vinner på både konsumenterna och miljön!

Matsmart är en matvarubutik online som ger konsumenter möjligheten till att köpa så kallad överskottsmat. Självklart är det fullt tjänliga livsmedel och andra varor för hushåll som av olika anledningar inte går att ha till försäljning i vanliga matvarubutiker. Det kan vara allt från mat som har blivit märkt fel, till produkter som har fått nya förpackningar eller har kort datum. Använd en Matsmart rabattkod och gör en bra deal. Läs mer »
Fri frakt hos Matsmart
Få fri frakt på utvalda leveransalternativ när du handlar för över 600 kr hos Matsmart.se
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Matsmart

11

personer har besökt vår sida för Matsmart denna vecka

0

personer har sparat pengar hos Matsmart idag

Butiker liknande Matsmart

Populära butiker i samma kategori som Matsmart. Se alla butiker inom kategorin mat.

Info om Matsmart rabatter

Matsmart Screenshot Screenshot från matsmart.se
Matsmarts affärsidé bygger på att köpa in enorma kvantiteter av olika typer av överskottsmat och sedan sälja produkterna till mycket kraftigt rabatterade priser online. Produkterna levereras i lådor fram till sin egen dörr eller ett utlämningsställe i närheten. Företagets mål är att minska ner matsvinnet som finns i samhället, vilket alla har nytta av. Matsmart lanserades sin webbutik år 2012 och har sedan dess blivit allt populärare och vuxit sig större för varje år som har gått. Numera finns det möjlighet för norrmän att också handla mat smart.

Matsmarts kärnvärden är:
Engagemang - Att minska samhällets matsvinnet och att bli en del av en hängiven community av kunder, medarbetare, samarbetspartners och leverantörer som är stolta över att ha frågan om matsvinnet i fokus.

Mod - Matsmart är pionjärer och samtidigt innovatörer som vågar ta steget och göra en skillnad med erbjudanden som är attraktiva för alla inblandade.

Hjärta - Matsmarts grundare har ett genuint intresse och är passionerade över det de gör och de värna om kunderna samt varandra. Företaget ser till att alla har chansen att på ett lätt och skojigt sätt fatta miljömedvetna val angående mat oavsett vilken budget kunden har.

Matsmarts utbud

I matsmarts utbud består den största delen livsmedel och andra varor som ett hushåll har ett återkommande behov av. Några exempel på vilka livsmedel som kan hittas i utbudet är mjöl, pasta, bönor, konserver och snacks. Det går alltså inte handla livsmedel som är färska så som frukt, mjukt bröd, grönsaker och mejerivaror, vilket beror på att produkterna inte har en lång hållbarhet.

Andra produkter som kan hittas hos dem och går att använda Matsmart rabattkoder på är engångsartiklar, köksgeråd, hemmaapotek, samt hår-, hud och intimvård. Några bra exempel på detta är tandborstar, deodoranter och diskmedel, bara för att några av det enorma utbudet.

Att beställa varor

Det är är enkelt att beställa varor hos Matsmart som fungera som vilken annan butik på nätet. Utforska utbudet och när varan hittas som ska beställas och klicka på köp, fyll antalet och det hamnar i sin låda. När alla köp är gjorda går man till kassan och får man redan på hur mycket pengar som har sparats, samt vad frakten kommer att kosta. Ska köpet fullföljas behöver kontakt- och personuppgifter fyllas i, samt vilken betalningsmetod som ska användas. Uppge även om det finns en rabattkod hos Matsmart för att göra inköpet ännu billigare. Sedan är det bara att bekräfta köpet.

Leveransen av varorna

Det går att välja mellan två olika sätt att få hem varorna på. Antingen direkt hem till dörren eller hämta det vid närmaste serviceplats. Postnord sköter alla leveranser och det tar mellan två till fem vardagar innan sin lådan levereras. I samband med sitt köp av Matsmarts produkter kommer det att skickas ett sms med sitt ID-nummer för beställningen och detta nummer går det att sedan följa leveransen.

Kontakta Matsmart

AdressMatsmart in Scandinavia AB
Terminalgatan 3, Att. kundservice
641 93 Katrineholm
Telefon010-884 84 50
E-post[email protected]