Rabattkoder till Tibber

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på tibber.com

Tibber
Tibber är ett innovativt elhandelsbolag som har ett nytt sätt att se på elförbrukning och hur el kan levereras till kunderna på ett klimatsmart och kostnadseffektivt sätt. Företagets grundare har själva lång erfarenhet av elbranschen, men kom till en punkt där de tyckte att principen att sälja så mycket el som möjligt för att tjäna pengar, kändes otidsenligt i en era då elförbrukningen på vår jord istället borde minska. Ur den insikten föddes Tibber. Genom en rad digitala lösningar kan de hjälpa sina kunder att minska elförbrukningen, sänka elräkningarna och med det göra en stor miljöinsats. Företagsstrukturen gör deras säljargument trovärdiga, eftersom de inte tjänar några pengar på kundernas elförbrukning. Därmed finns det heller inte några anledningar för dem att sälja på sina kunder onödig el. All el från Tibber är även förnyad och grön. Elen de levererar säljs till inköpspris direkt från producenten och det gör att den dessutom kan erbjudas till kunderna för ett lägre pris. Deras digitala plattform ger kunden full kontroll över elförbrukningen på ett smart sätt och tjänsten kan köpas med en Tibber rabattkod. Via en smidig app får du djuplodande insikter om strömförbrukning och kan styra den i detalj. Du kan skapa ett smart hem för din elförbrukning, i och med det sänka kostnaderna och inte minst göra en betydande klimatinsats. Med en särskild inbjudningskod får du en Tibber bonus på 500 kr att handla smarta lösningar till ditt hem för. Läs mer »
Tibber rabattkod
Få 400 kr att handla smarta prylar för i Tibbers butik när du tecknar elavtal hos dem och anger denna inbjudningskod
Giltig t.o.m. måndag 12 oktober 2026
Tibber erbjudande
Hos Tibber köper du din el utan påslag och kan spara pengar genom att anpassa din förbrukning efter timpriset.
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Tibber

3

personer har besökt vår sida för Tibber idag

1

person har sparat pengar hos Tibber idag

Info om Tibber rabatter

Tibber Screenshot Screenshot från tibber.com
En av de populäraste funktionerna i appen är deras smarta laddning av elbilar. Du kan använda deras teknik för att ladda när elpriset är som billigast hos dig och det helt automatiskt. På Tibbers hemsida hittar finns allt du behöver för att starta upp funktionen. Där kan du också köpa företagets egna laddbox, som garanterar dig 50 % lägre elpris vid laddning av bilen. Kostnaden för köpet av boxen sparas snabbt in, särskilt med en Tibber inbjudningskod/rabattkod! Förutom att appen själv slår igång laddningen när elpriset är som lägst, kan du också följa laddningshistoriken i appen. Kombinerar du laddosan med en smart energimätare, undviker du dessutom att laddeffekten överskrider huvudsäkringen. Appen använder samma teknik som elbilar generellt och kan koppla upp sig mot bilens inbyggda simkort och hålla koll på batterinivån direkt i appen. Är du intresserad av att investera i de här lösningarna, kan du dessutom använda en Tibber rabattkod för att få ett fördelaktigare pris.

Tibber har också flera andra smarta lösningar för ditt hem. De har prylar och tjänster som gör ditt hem mer energieffektivt - och som dessutom är roliga att använda. För övergripande kontroll av värmeförbrukningen i hemmet kan Tibbers smarta termostat anslutas. Den fungerar med frånluftsvärmepumpar, bergvärme, elpannor och fjärrvärme. För att styra inomhustemperaturen och värmeförbrukningen ännu mer, kan du komplettera med ett speciellt värmeelement med integrerad wifi-uppkoppling. Med dessa element installerade kan du styra temperaturen i samtliga husets rum individuellt. Den här funktionen har förstås många användningsområden. Du kan snabbt sänka värmen i de rum du vistas mindre i. När du är bortrest kan du sänka temperaturen i hela hemmet och sedan höja värmen via inställningarna i appen inför din hemkomst. Känner du att det blir en för stor kostnad att installera nya element i ditt hem, har Tibber även smarta termostater. Dessa kopplar upp sig mot ditt wifi hemma och det innebär att du därefter kan styra dina element från Tibber-appen. Med företagets Tibber bonus har du möjligheten att dessutom sänka inköpspriset för prylarna och tjänsterna. En Tibber bonus kan även användas till energibesparande lösningar för belysningen i hemmet. I deras shop hittar du smarta glödlampor av olika slag, med tillhörande dimmer. Det minskar elförbrukningen betydligt och gör också att du smidigt kan styra ljusmängden i ett rum, samt dess färgtemperatur. Just den funktionen är speciellt tilltalande under våra mörka, svenska vintrar. Här kan du nämligen på några sekunder ställa in fullt dagsljus i ett rum. Perfekt för alla vintertrötta, som också behöver laddas med positiv energi!

Kontakta Tibber

AdressTibber AB
Luntmakargatan 90
113 51 Stockholm
E-post[email protected]