Rabattkoder till Ginza

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på ginza.se

Ginza
Ginza - för dig som gillar musik och film! Ginza är ett av Sveriges ledande postorderföretag när det gäller musik och film. Man erbjuder ett stort utbud med något för alla och mottot är enkelhet, snabbhet och konkurrenskraftiga priser. Passa också på att utnyttja en Ginza rabattkod, så får du ännu mer musik och film för pengarna. Läs mer »
Ginza rea
Alla aktuella kampanjer & erbjudanden hos Ginza.se
Obekräftat slutdatum
Handla fraktfritt från Ginza
Få fri frakt på alla beställningar vid köp över 800 kr hos Ginza.se
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Ginza

37

personer har besökt vår sida för Ginza denna vecka

8

personer har sparat pengar hos Ginza denna vecka

Butiker liknande Ginza

Populära butiker i samma kategori som Ginza. Se alla butiker inom kategorin musik.

Info om Ginza rabatter

Ginza Screenshot Screenshot från ginza.se
Ginza startades redan 1968 av Hans Haraldsson i Fåglum, Essunga kommun i Västra Götaland, då han började sälja skivor i föräldrarnas garage. Verksamheten har växt och numera är Ginza ett välkänt företag. Garaget har blivit en 4000 kvm stor anläggning med ett 60-tal anställda och med över 30 000 artiklar på lager och över 200 000 beställningsartiklar. Förutom musik och film säljer man även dataspel, böcker och elektronik samt produkter för hem och hushåll och sport och fritid. Ginzakatalogen som kommer ut flera gånger om året har blivit en institution och är mycket uppskattad. Från slutet av 90-talet har internet blivit den huvudsakliga försäljningskanalen, och då kan man använda sig av en Ginza rabattkod för att komma undan lite billigare i kassan. Naturligtvis är kunderna välkomna även till den fysiska butiken i Fåglum.

Ginza har alltså ett mycket stort sortiment med underhållning för alla i familjen. Här hittar musikälskaren sina favoriter på både CD och vinyl, oavsett om man gillar hårdrock, pop, dansband, jazz eller klassiskt. Filmentusiasten kan välja mellan action, äventyr, komedi, thriller, dokumentär och tecknat bland mycket annat. Även bokläsaren finner böcker i alla ämnen och genrer. Dataspelaren hittar alla möjliga spel för olika plattformar såsom PC, Playstation, Xbox och Nintendo. I elektronikavdelningen finns bland annat datortillbehör och surfplattor och till hemmet köksredskap och belysning. I sport- och fritidssortimentet finns träningsredskap, ryggsäckar, sovsäckar och mycket mer. En annan specialitet för Ginza är retrobutiken. Här kan du frossa i nytillverkade prylar i design från 50- och 60-talet, till exempel vinylspelare, radioapparater och jukeboxar samt köks- och förvaringsprodukter! Leta upp en rabattkod till Ginza här på Rabatterat.se och låt både barnen och de vuxna beställa sina favoritfilmer och sin favoritmusik, så kommer varorna inom några dagar till glädje för hela familjen.