Rabattkoder till Apollo

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på apollo.se

Apollo
Sitter du hemma och drömmer om sol och värme? Längtar du efter att upptäcka nya platser tillsammans med din partner eller varför inte tillsammans med din bästa vän. Hos Apollo finns ett stort utbud av resor till hela världen, så gör som så många andra och gå in på apollo.se och se vad som faller just dig i smaken. För att du inte ska behöva överbelasta din plånbok så finns möjligheten att både lägga till en Apollo rabattkod för att på så sätt få ner kostnaden för din resa samt att delbetala din semesterresa. Hos Apollo kan du inte bara glädja dig själv utan också dina nära och kära. Köp ett presentkort och ge bort till någon som du tycker om. Välj hur mycket du vill ladda det med, från 250 kronor upp till hela 10 000 kronor. Läs mer »
1500 kr rabatt på utvalda resor hos Apollo
Med denna Apollo rabattkod får du 1500 kr rabatt på utvalda resor under högsäsongen 21 juni - 3 augusti 2024
Giltig t.o.m. fredag 21 juni 2024
Apollo erbjudande
Boka träningsresa eller träningsläger hos Apollo som har Sveriges största utbud av träningshotell.
Obekräftat slutdatum
Apollo erbjudande
Alla aktuella erbjudanden och kampanjer på resor hos Apollo
Obekräftat slutdatum
Apollo erbjudande
Apollos barnpriser från 998 kr. Res billigt med barn till utvalda resmål och hotell med förmånliga barnpriser
Obekräftat slutdatum
Apollo erbjudande
Alla resor med extra förmånliga barnpriser hos Apollo
Obekräftat slutdatum
Apollo erbjudande
Veckans klipp hos Apollo med ett kraftigt rabatterat pris på utvalda favorithotell.
Obekräftat slutdatum
Apollo erbjudande
Sista minuten-resor från Stockholm, Göteborg, Malmö & Köpenhamn m.fl.
Obekräftat slutdatum
7

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Apollo

8

personer har besökt vår sida för Apollo idag

1

person har sparat pengar hos Apollo idag

Butiker liknande Apollo

Populära butiker i samma kategori som Apollo. Se alla butiker inom kategorin resor.

Info om Apollo rabatter

Apollo Screenshot Screenshot från apollo.se
Apollo är en av Sveriges ledande researrangörer som erbjuder ett stort utbud av resor med destinationer världen över, med avgångar från 3 av våra större svenska städer. Utöver själva resmålet kan Apollo även erbjuda en rad kombinationspaket och tilläggstjänster, allt för att göra kundens upplevelse så smidig och problemfri som möjligt. Dessutom kan man använda sig av en Apollo rabattkod, där man kan spara in mycket pengar.

Apollo bildades 1986 av två grekiska män vid namn Fotios och Georgios. De 10 första åren sålde man enbart resor till ett fåtal destinationer i Grekland. När man väl började expandera och se sig om över landsgränsen, växte företaget i en rasande fart. Idag står Apollo inför ett stundande 30-årsjubeleum och är bland de världsledande inom branschen.

För att göra det mesta av varje resa för Apollos nöjda resenärer erbjuds även en rad tillval för kundens bekvämlighet. Några exempel på dessa tillval är bland annat en förberedd hyrbil på plats när man kommer fram till sin destination, av- och ombokningsskydd, planerade utflykter under resan och förhandsbokning av taxfreeprodukter. Apollos reseguider delar dessutom gladeligen med sig av sina favoritställen till just ditt resmål. Det kan vara allt ifrån kända, lokala sevärdheter, till undangömda och oförstörda pärlor. Till exempel turistfattiga badstränder eller den perfekta familjerestaurangen. Vill du hitta på något utöver det vanliga på resmålet? Boka någon av alla de roliga upplevelser som finns. Varför inte testa att hoppa fallskärm in över en ö i Karibien till exempel. Vill du hellre testa på detta på hemmaplan så kan du boka dina upplevelser billigare med en av våra Greatdays rabattkoder, de har allt och lite till inom upplevelser!

Apollos priser är pressade redan från början, för att kunna möjliggöra prisvärda resor. Även rabatter erbjuds med jämna mellanrum på Apollo.se, men man finner även ofta aktuella rabattkoder hos Apollo hos oss. Det ultimata är att kunna kombinera en Apollo rabattkod med ett aktuellt erbjudande i någon av de pågående kampanjer man hittar på Apollo.se, vilket kan innebära en stor skillnad på det slutliga priset för kunden.

När man talar om Apollo tänker man ofta på solresor, men i själva verket har Apollo så mycket mer än så att erbjuda. Det finns en restyp för alla. Exempelvis kan man boka kryssningar av olika slag, anordna en konferensresa för jobbet, båtluffa i Grekland eller spontanboka en romantisk weekendresa. Man kan även boka stora kombinationspaket där allt ingår, eller boka enbart flyg eller enbart billiga hotell. Några av Apollos mest populära resmål är New York, Rhodos, Lanzarote, London och Dominikanska Republiken, för att nämna några.