Rabattkoder till Vimla

Till butiken
50% rabatt hos Vimla
50% rabatt på dina 3 första månader hos Vimla. Helt utan bindningstid!
Obekräftat slutdatum

Butiker liknande Vimla

Populära butiker i samma kategori som Vimla. Se alla butiker inom kategorin telefoni.

Missa inga rabattkoder till Vimla, gå med i vårt nyhetsbrev!

Vimla spartips från Rabattbloggen

Läs alla våra inlägg om att spara pengar i rabattbloggen.
Kan du spara pengar på att vara otrogen?
Dagens mobilmarknad kryllar av abonnemang som lockar med extrapriser, låga månadsavgifter och gratis mobiltelefoner. Men vilket är egentligen billigast, att stanna kvar hos en leverantör och stiga i lojalitetsstatus eller byta operatör när ett mer attraktivt erbjudande dyker upp? Onlineresearch kan spara pengar Den som väljer att vara lojal mot sin mobiloperatör kan tänkas bli belönad för sin tr
Publicerad av Rabatterat.se den 30 mars 2017

Handla med rabatt på vimla.se

Vimla
Tröttnat på krångliga mobilabonnemang med bindningstid och uppsägningstid? Det är över nu, tack vare nykomlingen Vimla. Mobiloperatören Vimla är uppstickaren som inte bara sätter kunderna i fokus utan även samarbetar med dem. För det första är man inte kund hos Vimla, utan medlem. En medlem de samarbetar med för att tillsammans skapa bästa möjliga mobiltelefoni. Hos Vimla plockar du ihop ditt mobilabonnemang utifrån den mängd meddelanden, samtal och data just du behöver. Inget annat. Naturligtvis går ditt paket att ändra om dina behov skulle förändras. Rättvis deal, eller hur?

Tillsammans med en Vimla rabattkod blir det ännu mer fördelaktigt. Sugen på att spara ännu mer pengar? Vimla har även ett tipssystem där både du och den du tipsat får en belöning i form av rabatt varje månad. Med andra ord: ju fler som är med i Vimlafamiljen, desto roligare blir det. Varför inte passa på att tipsa en vän om Vimla och rabattkoder till Vimla för dubbelt sparande till er båda. Vimla använder sig av Telenors nät och har 4G-, 3G- och 2G-täckning. Vimla är måna om sina abonnenter och för kontinuerligt en dialog med dem. I forumet är du alltid välkommen med tips på förbättringar och att rapportera buggar till direkt till Vimlagruppen.