Rabattkoder till Comviq

Till butiken
Comviq Fastpris från 95 kr/månad
Sveriges billigaste fastpris från 95 kr/månad hos Comviq. Ingen bindnings- eller uppsägningstid!
Obekräftat slutdatum
Comviq erbjudande
50 kr student-rabatt på fastpris. Skaffa Comviq Fastpris Student med 6 GB surf för endast 195 kr per månad!
Obekräftat slutdatum
Comviq erbjudande
50 kr senior-rabatt på fastpris. Skaffa Comviq Fastpris Senior med 6 GB surf för endast 195 kr per månad!
Obekräftat slutdatum
Comviq erbjudande
Alla studentrabatter på abonnemang, och mobiltelefoner hos Comviq
Obekräftat slutdatum
Comviq erbjudande
Sveriges billigaste fastpris för kontantkort hos Comviq. Fria samtal, fria SMS & MMS och 3 GB surf ingår! Beställ ett startpaket för 0 kr och få ett års mobilsurf!
Obekräftat slutdatum
Comviq erbjudande
Gratis Kontantkort hos Comviq. Inga dolda kostnader. Välj mellan flera olika prisplaner.
Obekräftat slutdatum

Butiker liknande Comviq

Populära butiker i samma kategori som Comviq. Se alla butiker inom kategorin telefoni.

Missa inga rabattkoder till Comviq, gå med i vårt nyhetsbrev!

Handla med rabatt på comviq.se

Comviq
Nu kan du som kund få ännu mer ut av Comviq - din leverantör av mobiltelefoni och mobilt bredband. Inte bara har Comviq Sveriges billigaste fastpris, nu kan du också få ner priset ytterligare genom att använda en Comviq rabattkod. Comviq är en del av Tele2, som är en av Europas snabbast växande teleoperatör. Självklart har du även möjlighet att hitta din Tele2 rabattkod på Rabatterat.se. Visionen är att alla genom Comviq ska kunna ringa billigt och säkert, därför skräddarsys abonnemangen utifrån kundernas behov. För Comviq är kunden alltid viktigast och med en rabattkod till Comviq kan man erbjuda ännu en gåva - ett lite lägre pris. Ta chansen att göra ett klipp som gör din billiga operatör ännu billigare - med en av våra rabattkoder till Comviq är fyndet nära.
Comviq Screenshot Screenshot från comviq.se

Info om Comviq rabatter

Comviq är största leverantören av kontantkort i Sverige idag och är ett mycket välkänt varumärke framförallt inom telekombranschen men även utanför den. Numera har Comviq även mobilabonnemang och mobiltelefoner i sitt utbud, bland annat ett riktigt billigt fastprisabonnemang, Comviq Fastpris. Utöver detta hittar du även mobilt bredband i kontantkortsform i både 3G- och 4G-varianter. Man kan även tanka på sitt Comviq kontantkort med alla Comviqs olika prisplaner på sajten. Som student eller senior finns det möjlighet att få ner priset genom att teckna antingen ett studentabonnemang eller ett seniorabonnemang, båda till ett rabatterat fastpris. Vi har även samlat alla aktuella Telenor rabattkoder på den här sajten. För att komma undan med lägsta möjliga pris på ditt köp av en ny mobil eller tecknande av ett nytt mobilabonnemang rekommenderar vi dig att kolla igenom vår lista över Comviq kampanjkoder och erbjudanden innan du lägger din beställning. Vi håller koll på deras kampanjer, reor och rabatter så att du slipper leta runt när det är dags att klicka på köp-knappen. När du handlar hos Comviq får du alltid fri frakt och öppet köpt.

Comviq ägs och marknadsförs av Tele2 Sverige AB och tillhandahåller mobilabonnemang till över 15 miljoner kunder i 10 länder. Comviq lanserades 1997 som ett kontantkort men finns sedan 2012 även som mobilabonnemang till ett av marknadens lägsta priser. För att kunna hålla priserna på så låg nivå som möjligt har Comviq valt att fokusera sin försäljning mot webben och kundservicen sker numera enbart via onlinechat eller e-post. Utöver onlinebutiken kan du även tanka ditt kontantkort eller köpa ett nytt via någon av deras c:a 19 000 återförsäljare, i huvudsak kiosker och mataffärer. Via ett samarbete med Pressbyrån och 7-Eleven kallat Comviq To Go kan du även beställa din mobil på nätet och hämta ut den direkt i dessa butiker.

Hur använder jag min Comviq rabattkod?

För att aktivera din Comviq kampanjkod väljer du först vilken telefon och vilket abonnemang du vill ha til telefonen. Klicka sedan på knappen Beställ för att gå vidare till kassan.

1. Välj ett nytt telefonnummer, flytta ett telefonnummer från en annan operatör eller ha kvar ditt gamla Comviq-nummer.
2. Fyll i dina personuppgifter, välj leveranssätt och betalningssätt.
3. Klicka på texten Jag har en kampanjkod för att visa fältet där du ska fylla i din kampanjkod. Ange koden och klicka på okej för att aktivera rabatten.
4. Kontrollera så att du har fått din rabatt och slutför sedan ditt nu rabatterade köp hos Comviq!

Använda en rabattkod hos Comviq

Kontakta Comviq

AdressTele2 Sverige AB
106 66 Stockholm
Telefon0772-21 21 21