Rabattkoder till eleven.se

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på eleven.se

eleven.se
eleven.se är Sveriges, och förmodligen Nordens, största skönhetsbutiker online. eleven.se har sedan starten 2004 snabbt växt till en av de största butikerna inom skönhet för kvinnor & män i Sverige. Med våra eleven rabattkoder kan du göra elevens redan låga priser ännu lägre. I deras enorma sortiment finner man make-up, hud- och hårvårdsprodukter och parfymer för både honom och henne. De erbjuder alltifrån de kända, klassiska varumärkena till nya varumärken som just nu bryter sin väg in på den nordiska marknaden, bland annat en mängd ekologiska alternativ. Använd en eleven rabattkod och shoppa världskända varumärken till outletpriser! Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till eleven.se just nu. Tipsa oss om en eleven.se rabattkod här.

Butiker liknande eleven.se

Populära butiker i samma kategori som eleven.se. Se alla butiker inom kategorin skönhet.

Info om eleven.se rabatter

eleven.se är auktoriserade återförsäljare åt de flesta kända varumärkena, så kunden kan alltid lita på att produkterna är äkta. De har som målsättning att kunna erbjuda en spännande variation mellan redan kända märken med nya alternativ på upptågande. De har ett enormt sortiment som ständigt växer. De har 900 olika varumärken och erbjuder hela 30.000 produkter! Några av de kända varumärkena i sortimentet är GUCCI, Dolce & Gabbana, Max Factor och Calvin Klein, för att nämna några.

De erbjuder regelbundet kraftigt reducerade priser på utvalda produkter. Genom att kombinera ett av dessa erbjudanden med en av våra eleven.se rabattkoder kan man göra ordentliga fynd när man shoppar skönhetsprodukter på nätet!

De erbjuder sina kunder ett flertal smidiga betalningsmetoder och kan tack vare sitt ständigt välfyllda varulager (alla varor du hittar i butiken finns inne på elevens lager) skicka din beställning inom 24 timmar att den lagts (gäller vardagar). Om man beställer varor för över 499 kr så bjuder de dessutom på fraktavgiften, så passa på att bunkra upp eller beställ tillsammans med en vän för att slippa betala frakt i onödan. Ett alternativ till att handla hos eleven.se är att lösa in en rabattkod hos xbeauty.se som bland annat säljer den omåttligt populära xLash.

Nätbutiken eleven.se öppnade 2004 och blev snabbt en av Nordens ledande skönhetsbutiker. 2007 tog eleven stolt emot Cosmopolitan Beauty Award, för att de blivit Sveriges bästa skönhetsbutik på nätet.

Kontakta eleven.se

Adresseleven AB
Brahegatan 9
114 37 Stockholm
Telefon010-145 50 00
E-post[email protected]