Rabattkoder till Vimla

Till butiken

Missa inga rabattkoder till Vimla, gå med i vårt nyhetsbrev!

Butiker liknande Vimla

Populära butiker i samma kategori som Vimla. Se alla butiker inom kategorin telefoni.

Vimla Spartips från Rabattbloggen

Läs alla våra inlägg om att spara pengar i rabattbloggen.
Kan du spara pengar på att vara otrogen?
Dagens mobilmarknad kryllar av abonnemang som lockar med extrapriser, låga månadsavgifter och gratis mobiltelefoner. Men vilket är egentligen billigast, att stanna kvar hos en leverantör och stiga i lojalitetsstatus eller byta operatör när ett mer attraktivt erbjudande dyker upp?

Onlineresearch kan spara pengar
Den som väljer att vara lojal mot sin mobiloperatör kan tänkas bli belönad för sin trofasthet. Detta beror dock på vilken operatör man valt, eftersom långt ifrån alla bolag erbjuder sänkta priser för lojala kunder. Det lönar sig alltid att snoka runt lite på forum online för att få sig en bild av vilka bolag som kan tänkas erbjuda extrasaker för att behålla sin kundkrets.

Teliakunder blir utan belöning
Telia är ett bra exempel på företag som inte uppskattar vad man har. Deras erbjudande är likadana vare sig kunden i fråga aldrig har haft ett abonnemang hos dem eller om man har varit bunden till företaget sedan trettio år tillbaka. Ibland kan det slinka in en eller annan bonuskampanj, men knappast tillräckligt bra nog att vänta på.

3 hyllar sina stammisar
3 å andra sidan, är ganska bra på att uppmärksamma sina stammisar. Ett tag fick trogna kunder 40 % lägre pris på sina abonnemang, vilket känns som en skaplig deal. Det kommer med jämna mellanrum nya erbjudanden som är ämnade att hålla kvar kunderna, oftast genom telefonsamtal när bindningstiden börjar närma sig sitt slut. En ny mobiltelefon brukar vara en huvudkaraktär i dessa erbjudanden, så det kan definitivt löna sig att vänta ut 3 tills abonnemanget håller på att ta slut. Du kan även kolla in våra rabattkoder & erbjudanden till Tre innan du beställer för att inte gå miste om en schysst rabatt.

Nya på marknaden
De nyare operatörerna som Hallon och Vimla är företag som är väl medvetna om att det finns tusentals kunder som hellre jagar lägsta priser istället för att stanna hos ett och samma bolag. Det kan vara värt att teckna sig hos ett sådant företag om man är medveten om att ens val antagligen inte kommer leda till något extrabilligt erbjudande.

Lite otrohet kan löna sig ibland
Om det faktiskt lönar sig att byta operatör med jämna mellanrum eller stanna kvar är upp till varje användare att bestämma. Men om det är billiga abonnemang man är ute efter och inte en guldstjärna för trogen tjänst kan det nog löna sig att vänstra då och då.
Publicerad av Rabatterat.se den 30 mars 2017

Handla med rabatt på vimla.se

VimlaTröttnat på krångliga mobilabonnemang med bindningstid och uppsägningstid? Det är över nu, tack vare nykomlingen Vimla. Mobiloperatören Vimla är uppstickaren som inte bara sätter kunderna i fokus utan även samarbetar med dem. För det första är man inte kund hos Vimla, utan medlem. En medlem de samarbetar med för att tillsammans skapa bästa möjliga mobiltelefoni. Hos Vimla plockar du ihop ditt mobilabonnemang utifrån den mängd meddelanden, samtal och data just du behöver. Inget annat. Naturligtvis går ditt paket att ändra om dina behov skulle förändras. Rättvis deal, eller hur?

Tillsammans med en Vimla rabattkod blir det ännu mer fördelaktigt. Sugen på att spara ännu mer pengar? Vimla har även ett tipssystem där både du och den du tipsat får en belöning i form av rabatt varje månad. Med andra ord: ju fler som är med i Vimlafamiljen, desto roligare blir det. Varför inte passa på att tipsa en vän om Vimla och rabattkoder till Vimla för dubbelt sparande till er båda. Vimla använder sig av Telenors nät och har 4G-, 3G- och 2G-täckning. Vimla är måna om sina abonnenter och för kontinuerligt en dialog med dem. I forumet är du alltid välkommen med tips på förbättringar och att rapportera buggar till direkt till Vimlagruppen.