Rabattkoder till Comviq

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på comviq.se

Comviq
Nu kan du som kund få ännu mer ut av Comviq - din leverantör av mobiltelefoni och mobilt bredband. Inte bara har Comviq Sveriges billigaste fastpris, nu kan du också få ner priset ytterligare genom att använda en Comviq rabattkod. Comviq är en del av Tele2, som är en av Europas snabbast växande teleoperatör. Självklart har du även möjlighet att hitta din Tele2 rabattkod på Rabatterat.se. Visionen är att alla genom Comviq ska kunna ringa billigt och säkert, därför skräddarsys abonnemangen utifrån kundernas behov. För Comviq är kunden alltid viktigast och med en rabattkod till Comviq kan man erbjuda ännu en gåva - ett lite lägre pris. Ta chansen att göra ett klipp som gör din billiga operatör ännu billigare - med en av våra rabattkoder till Comviq är fyndet nära. Läs mer »
50% rabatt i 3 månader hos Comviq
Nu får du 50% rabatt i 3 månader på alla nya mobilabonnemang på Comviq.se
Obekräftat slutdatum
20% rabatt på tillbehör hos Comviq
Nu får du 20% rabatt på tillbehör när du skaffar ny mobiltelefon hos Comviq
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Comviq

45

personer har besökt vår sida för Comviq denna vecka

4

personer har sparat pengar hos Comviq denna vecka

Butiker liknande Comviq

Populära butiker i samma kategori som Comviq. Se alla butiker inom kategorin telefoni.

Info om Comviq rabatter

Comviq Screenshot Screenshot från comviq.se
Comviq är största leverantören av kontantkort i Sverige idag och är ett mycket välkänt varumärke framförallt inom telekombranschen men även utanför den. Numera har Comviq även mobilabonnemang och mobiltelefoner i sitt utbud, bland annat ett riktigt billigt fastprisabonnemang, Comviq Fastpris. Utöver detta hittar du även mobilt bredband i kontantkortsform i både 3G- och 4G-varianter. Man kan även tanka på sitt Comviq kontantkort med alla Comviqs olika prisplaner på sajten. Som student eller senior finns det möjlighet att få ner priset genom att teckna antingen ett studentabonnemang eller ett seniorabonnemang, båda till ett rabatterat fastpris. Vi har även samlat alla aktuella Telenor rabattkoder på den här sajten. För att komma undan med lägsta möjliga pris på ditt köp av en ny mobil eller tecknande av ett nytt mobilabonnemang rekommenderar vi dig att kolla igenom vår lista över Comviq kampanjkoder och erbjudanden innan du lägger din beställning. Vi håller koll på deras kampanjer, reor och rabatter så att du slipper leta runt när det är dags att klicka på köp-knappen. När du handlar hos Comviq får du alltid fri frakt och öppet köpt.

Comviq ägs och marknadsförs av Tele2 Sverige AB och tillhandahåller mobilabonnemang till över 15 miljoner kunder i 10 länder. Comviq lanserades 1997 som ett kontantkort men finns sedan 2012 även som mobilabonnemang till ett av marknadens lägsta priser. För att kunna hålla priserna på så låg nivå som möjligt har Comviq valt att fokusera sin försäljning mot webben och kundservicen sker numera enbart via onlinechat eller e-post. Utöver onlinebutiken kan du även tanka ditt kontantkort eller köpa ett nytt via någon av deras c:a 19 000 återförsäljare, i huvudsak kiosker och mataffärer. Via ett samarbete med Pressbyrån och 7-Eleven kallat Comviq To Go kan du även beställa din mobil på nätet och hämta ut den direkt i dessa butiker.

Kontakta Comviq

AdressTele2 Sverige AB
106 66 Stockholm
Telefon0772-21 21 21